Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ξανά στην Σούδα το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ «Αϊζενχάουερ»


Ο Κ. Μητσοτάκης και ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη στο αεροπλανοφόρο “Αϊζενχάουερ” 
Στη βάση της Σούδας έδεσε ξανά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ». 
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στο twitter από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.
Στις 20 Μαρτίου ήταν ξανά στην Σούδα το αμερικανικό αεροπλανοφόρο και επανήλθε για ανεφοδιασμό μετά από τις επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και πιο συγκεκριμένα για Νατοϊκές ασκήσεις, αλλά και συνεκπαιδεύσεις με πλοία του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού. 
Τον Μάρτιο το «Αϊζενχάουερ» είχε επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τονίσει ότι "οι δεσμοί με τις ΗΠΑ είναι αξιακοί"!
Και για να το αποδείξει, για να δώσει έμφαση στην οργανική ένταξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους αμερικανικούς επιθετικούς σχεδιασμούς στον στολίσκο προστασίας του “Αϊζενχάουερ” είχε ενταχθεί και η Φρεγάτα ΨΑΡΑ, ενώ άλλα ελληνικά πολεμικά, υποβρύχια και αεροσκάφη συνεκπαιδεύτηκαν μαζί του.
"Η στήριξη που προσφέρει η Ελλάδα είναι απαραίτητη για την παρουσία των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο. Τονίζω ακόμα την απόφαση του Προέδρου Μπάιντεν, αλλά και την προσωπική του δέσμευση να προάγουμε τη σχέση αυτή σε ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, κατά τον χαιρετισμό του ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Οι ανταγωνισμοί οξύνονται, η επιθετικότητα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ αποτελούν απειλή για όλους. Η κυβέρνηση ΝΔ συνεχίζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να υπογράψει σύντομα την Πολεμική Συμφωνία με τις ΗΠΑ και έχει κατοχυρώσει ήδη έναν πολύ αναβαθμισμένο ρόλο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλους αυτούς τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς που απαιτούν τεράστιες αγορές όπλων και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων, εμπλέκοντας το λαό μας σε βρώμικους πολέμους, εντείνοντας την απάνθρωπη πολιτική τους απέναντι στους πρόσφυγες.

Εμείς συνεχίζουμε την καμπάνια μας απέναντι στην Αύξηση της θητείας και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης ΝΔ και του συνόλου της αστικής τάξης.

Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό υπερασπίζουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, στεκόμαστε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον φασισμό, το ΝΑΤΟ και τις Βάσεις.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΕΕ, ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-να γυρίσει ο Στρατός που είναι εκτός συνόρων

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου