Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ακροδεξιοί Στρατηγοί απαιτούν Στρατιωτικό Νόμο! Μιλούν για επερχόμενο Εμφύλιο Πόλεμο...


Είναι η Γαλλία του Προέδρου Μακρόν, η αυταρχική και αντιδραστική πολιτική του οποίου δύσκολα διαχωρίζεται από την πολιτική ατζέντα της Ακροδεξιάς Λε Πεν.
Μια πολιτική που κατέστειλε με τον πιο άγριο τρόπο τις κοινωνικές αντιδράσεις των Κίτρινων Γιλέκων, επέβαλε πρόσφατα πολύ ακραία αυταρχικά μέτρα ενάντια σε κοινωνικά κινήματα, πρόσφυγες-μετανάστες και δημοσιογράφους ώστε να εμποδίσει την καταγραφεί της κτηνώδους κρατικής βίας.
Για ακροδεξιά πολιτική ενάντια στις ασύμμετρες απειλές για το γαλλικό αστικό καθεστώς εξουσίας που συνεχίζεται με τις προτάσεις Μακρόν για με πιο κατασταλτική-Πολεμική Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τα γαλλικά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα σε Μεσόγειο-Μέση Ανατολή και κυρίως Αφρική απαιτούν ευρύτερη στήριξη.
Στήριξη που προσφέρει η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη που δείχνει αποφασισμένη να στείλει ελληνικά στρατεύματα στο Μάλι, στο πλευρό των φασιστών Μισθοφόρων της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων. 
Όλα αυτά αποτυπώθηκαν και από τους Ακροδεξιούς Γάλλους Στρατιωτικούς που απαιτούν την επιβολή Στρατιωτικού Νόμου. 
Είκοσι στρατηγοί ε.α. 100 ανώτεροι αξιωματικοί και 1.000 βαθμοφόροι των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων, με ανοικτή επιστολή τους προς τον πρόεδρο Μακρόν, τα μέλη της κυβέρνησής του και τα μέλη του κοινοβουλίου, απευθύνουν καταγγελία για την κατάσταση «αποσύνθεσης (delitement) που πλήττει την όμορφη χώρα μας». 
Την επιστολή υπογράφει επίσης ο Γάλλος στρατηγός Κριστιάν Πικεμάλ , πρώην διοικητής της «Λεγεώνας των Ξένων». 
Χωρίς να χάσει την ευκαιρία, η ακροδεξιά Λε Πεν έσπευσε να δηλώσει στο ίδιο περιοδικό, το Valeurs Actuelles, ότι καλεί τους στρατιωτικούς που τάσσονται υπέρ της επιβολής στρατιωτικού νόμου να σταθούν στο πλευρό της «για να συμμετάσχετε στη μάχη που ανοίγεται. Προσυπογράφω την ανάλυσή σας και συμμερίζομαι τη θλίψη σας».
Στο κείμενό τους, που δημοσιεύθηκε στο ακροδεξιό περιοδικό «Valeurs Actuelles» με τον γνωστό στομφώδη τρόπο όλων των Καραβανάδων επισημαίνουν ότι « Η ώρα είναι κρίσιμη, η Γαλλία κινδυνεύει, πολλοί θανάσιμοι κίνδυνοι την απειλούν. Εμείς, ακόμη και στην αποστρατεία, παραμένουμε στρατιώτες της Γαλλίας, δεν μπορούμε, υπό τις παρούσες συνθήκες, να μείνουμε αδιάφοροι για την τύχη της όμορφης χώρας μας.»
Οι μιλιταριστικές μπούρδες δίνουν τον τόνο και φυσικά δεν υπάρχει μια λέξη για την καπιταλιστική κρίση, τα κέρδη των γαλλικών εταιρειών και πως επιτυγχάνονται -εντός και εκτός Γαλλίας-, τους ότους περιθωριοποίησης-γκετοποίησης των εργαζομένων και των προσφύγων-μεταναστών!
Σημειώνουν ότι εκφράζουν το αίσθημα και των εν ενεργεία συναδέλφων τους, αναφέρουν ότι οι λέξεις τιμή και πατρίδα που προβάλλουν με χρυσά γράμματα οι γαλλικές σημαίες, τους υποχρεώνουν στην «καταγγελία της αποσύνθεσης που πλήττει την πατρίδα μας»

Τονίζουν ότι Εχθρός τους είναι οι Αντιρατσιστές και τα κοινωνικά κινήματα, εκφράζουν την Μισαλλοδοξία και τον Ισλαμοφοβισμό τους, προβάλλουν τους κινδύνους της φονταμενταλιστικής τρομοκρατίας αλλά όχι του γαλλικού κράτους και Απειλούν!
 «Αλλά εμείς, υπηρέτες του έθνους που πάντοτε υπήρξαμε πρόθυμοι να θέσουμε την ύπαρξή μας στην υπηρεσία της δέσμευσής μας ως στρατιωτικών, δεν μπορούμε να μείνουμε παθητικοί θεατές ενώπιον τέτοιων γεγονότων. Έτσι αυτοί που διευθύνουν την χώρα μας είναι επιτακτικά υποχρεωμένοι να βρουν το απαραίτητο θάρρος για την εκρίζωση αυτών των κινδύνων. Μην ξεχνάτε ότι, όπως εμείς, η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει απαυδήσει με τις υπεκφυγές σας και με τις ένοχες σιωπές σας».
Καταλήγουν στο προνουτσιαμέντο τους σε πολυσήμαντο ύφος, με τις ακόλουθες φράσεις:
«Κυρίες και Κύριοι, αρκετά με τις υπεκφυγές, η ώρα είναι κρίσιμη, το έργο είναι τεράστιο. Μην χάνετε καιρό και να ξέρετε πως είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις πολιτικές που αποβλέπουν στην σωτηρία του έθνους. Αν παρά ταύτα δεν γίνει τίποτα, η ανεμελιά θα συνεχίσει την εξάπλωσή της στην κοινωνία, προκαλώντας στο τέλος μιαν έκρηξη και την επέμβαση των εν ενεργεία συντρόφων μας σε μιαν επικίνδυνη αποστολή προστασίας των πολιτισμικών αξιών μας και σωτηρίας των συμπατριωτών μας στην εθνική επικράτεια.
Είναι ορατό, δεν υπάρχει πια χρόνος για υπεκφυγές, αλλιώς αύριο ο εμφύλιος πόλεμος θα θέσει τέρμα στο αυξανόμενο χάος και οι νεκροί, για τους οποίους θα φέρετε την ευθύνη, θα μετριούνται κατά χιλιάδες.»

Θεωρούμε την παρέμβαση των αντιδραστικών Γάλλων στρατιωτικών πολύ σοβαρό ζήτημα. 
Γιατί απηχεί πραγματικές τάσεις στο Γαλλικό κράτος. 
Και έχει σημασία να αναδειχθεί ότι αυτές οι αντιθέσεις, αυτές οι Ακροδεξιές πολιτικές προτάσεις όχι μόνο αγκαλιάζουν τον αστικό Στρατό, αλλά αποτελούν πολιτική ατζέντα των επίσημων αστικών κομμάτων και του συστήματος διακυβέρνησης.
Επαναλαμβάνουμε, όλα αυτά αφορούν το Γαλλικό κράτος, τη δεύτερη καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φυσικά όλα αυτά αποτελούν πολιτικές-δόγματα του συνόλου των χωρών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, στα οποία πρωτοστατεί η κυβέρνηση της ΝΔ.
Για όλους αυτούς ο κόσμος της εργασίας, η νεολαία, οι πρόσφυγες-μετανάστες, οι μειονότητες αποτελούν τον Εσωτερικό Εχθρό.
 Δική μας απάντηση ο Εργατικός Διεθνισμός, η υπέρβαση των εθνικών-γλωσσικών-θρησκευτικών διαχωρισμών, η συνένωση και οι κοινοί μας αγώνες ενάντια στις κυβερνήσεις και τους στρατούς τους, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Ο κοινός αγώνας ενάντια στον καπιταλιστικό κόσμο του κέρδους και των πολέμων, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου