Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Επιστολή γονιού: 95 ΤΥΠΕΘ η Επιθεώρηση του Παραλόγου... αποτελεί κίνδυνο για τους φαντάρους

95 ΤΥΠΕΘ η Επιθεώρηση του Παραλόγου...
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση που υπήρξε από την πρώτη μέρα που έγιναν γνωστά τα διάφορα τραγικά γεγονότα στο 95 ΤΥΠΕΘ. 

Η προσπάθεια συγκάλυψης τους έχει οδηγήσει τους αρμόδιους Αξιωματικούς σε σπασμωδικές κινήσεις απελπισίας που δυστυχώς παραλήπτες έχουν τα στελέχη και τους φαντάρους του στρατοπέδου. 
Μια το κάλεσμα σε γραπτή απολογία του φαντάρου για τον πυροβολισμό με τα αβολίδωτα πυρά...
Μια η τοποθέτηση και χρησιμοποίηση των νέων οπλιτών σε σκοπιές αι φυλάκια χωρίς ούτε μια μέρα εκπαίδευσης (προσπάθεια ανακούφισης από υπηρεσίες των παλαιοτέρων μετά το κράξιμο)...
Και μια η επιθεώρηση από ανώτατο αξιωματικό την Τετάρτη, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα πανικού στους υπευθύνους του στρατοπέδου τις τελευταίες ώρες.

Σαν πατέρας ενός παιδιού που μεγάλωσα με χιλιάδες δυσκολίες, σαν πατέρας και γονιός ενός ανθρώπου με ώριμη σκέψη και κριτική απέναντι σε ένα σύστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, ρωτάω….

Στρατηγέ,

Θα στέλνατε το παιδί σας σε ένα στρατόπεδο που από την πρώτη μέρα θητείας θα μάθαινε ότι ο πραγματικός εχθρός είναι κάτι μικρά έντομα που λέγονται κοριοί και τρέφονται με το αίμα του;

Θα στέλνατε το παιδί σας σε ένα στρατόπεδο που το ΚΨΜ του θα ήταν κλειστό στο πλαίσιο προφύλαξης μετάδοσης της ασθένειας Covid19 αλλά την ίδια στιγμή μέσα στους θαλάμους θα κοιμόταν ο ένας πάνω στον άλλο και θα έπιναν τον καφέ τους στις τουαλέτες επί μήνες;

Σας κάνει περήφανο ένας στρατός που οι φαντάροι κοιμούνται 3 και 4 ώρες την ημέρα χωρίς την παραμικρή εκπαίδευση και με ένα όπλο στα χέρια με αληθινά πυρά;

Είστε περήφανος που διοικείται ένα στράτευμα που ανά πάσα ώρα και στιγμή οπλίζει τα χέρια ενός κουρασμένου και εξαθλιωμένου φαντάρου και ρίχνει βολές στον αέρα; (ευτυχώς στον αέρα)

Έχετε πετύχει σαν αξιωματικός όταν στο στρατόπεδο που θα επιθεωρήσετε έχει φαντάρους που η υπηρεσία είναι συνεχώς 13-1 και οδηγεί φαντάρους σε αναβολές και αναρρωτικές άδειες;

Και τέλος πιστεύετε ότι επιτυχία την Τετάρτη στην επιθεώρηση θα είναι οι δυνατές προσοχές το αν όλα τα κρεβάτια είναι στοιχισμένα, όλοι οι φαντάροι γυαλισμένοι και τα κτήρια βαμμένα;

Ξέρω δεν πρόκειται να πάρω απάντηση σε κανένα από τα ερωτηματικά μου, αλλά ευτυχώς για μένα και το παιδί μου δεν την χρειάζομαι, την έχω….

Βρισκόμαστε ακριβώς λίγους μήνες μετά από την απόφαση αύξησης της στρατιωτικής θητείας και είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι τα σχέδια για αυτή την αύξηση ήταν και είναι εικονικά και η επιχειρηματολογία σας προσχηματική. Οι στρατιώτες χρησιμοποιούνται καθημερινά σε πόστα όπου θα μπορούσαν κάλλιστα να δουλεύουν επαγγελματίες οπλίτες και ταυτόχρονα μεγάλη μερίδα αυτών των φαντάρων θα οδηγηθεί σε υπηρεσίες του στρατού που ουδεμία σχέση έχουν με την υποτιθέμενη ασφάλεια της χώρας.

Οι φαντάροι και τα στελέχη του ελληνικού στρατού βρίσκονται ανάμεσα στις συμπληγάδες πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων ενός συστήματος που καθημερινά υπηρετείται με αυταπάρνηση και αλτρουισμό! 
Ένα καπιταλιστικό σύστημα που μοναδικό σκοπό έχει την γιγάντωση των εμπόρων (κρατών) αμυντικών συστημάτων και τον διαρκή εκφοβισμό του λαού από κατασκευασμένους εχθρούς, ένα σύστημα που παράγει φόβο και δουλεία, που οδηγεί τους νέους στην απόγνωση!

Για αυτό στρατηγέ, αν θέλετε να λέγεστε άνθρωπος όπως θα έλεγε και ο μεγάλος Έλληνας ποιητής μας Θάνος Λειβαδίτης, την Τετάρτη να ψάξετε για το δίκιο και όχι για την εμφάνιση….

Ένας γονιός…..

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου