Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Δημιουργία Σχολείου ΕΠΟΠ: όποιοι πίστευσαν ότι ο Μισθοφόρος Στρατιώτης ΕΠ.ΟΠ. είναι βόλεμα έκαναν Λάθος!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Όποιοι πίστευσαν ότι ο Μισθοφόρος Στρατιώτης ΕΠ.ΟΠ. είναι βόλεμα έκαναν Λάθος!
Το γλύψιμο και οι όποιες άθλιες παρεμβάσεις Πολιτικών-Στρατιωτικών-Μητροπολιτών προκειμένου "τα δικά μας" να γίνουν δεκτά στην πρόσφατη Προκήρυξη για την πρόσληψη 1600 ΕΠ.ΟΠ., όπου συγκέντρωσε 40.500 αιτήσεις, είναι η πραγματικότητα των άθλιων πελατειακών σχέσεων και της ψηφοθηρίας της κυβέρνησης της ΝΔ.
Όμως όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι οι ΕΠ.ΟΠ. δεν προσλαμβάνονται για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αυτοί θα είναι οι αναλώσιμοι του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, αυτοί θα σταλούν πρώτοι σε Μάλι και Σαουδική Αραβία, θα φυλάνε αγωγούς πετρελαίου και εξέδρες άντλησης φυσικού αερίου, θα κυνηγάνε πρόσφυγες στα σύνορα και θα σπάνε απεργίες!
Μπορεί επομένως στα αθλήματα να έγινε της κακομοίρας και "να δούλεψε το τηλέφωνο" για να περάσει οποιοσδήποτε θα κοβόταν αν τηρούνταν τα κριτήρια, αλλά τους την έχουν στημένη...   
Στη δημιουργία ενός κατ’ αρχάς άτυπου, αλλά ουσιαστικού Σχολείου Επαγγελματιών Οπλιτών (Σχολείο ΕΠ.ΟΠ.) αποφάσισε να προχωρήσει το ΓΕΣ, ήδη από τη σειρά αυτή των ΕΠ.ΟΠ., των οποίων έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία πρόσληψης.
Εμείς καλούμε την νεολαία να γυρίσει την πλάτη στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές, στην καριέρα του ΕΠ.ΟΠ. και του ΟΒΑ όπως μας λέει η κυβερνητική προπαγάνδα.
Μαζί πρέπει να δώσουμε τον αγώνα για το πως θα ζήσουμε, συλλογικά, ενωμένοι μαθητές-φοιτητές-εργαζόμενοι-άνεργοι-πρόσφυγες-μετανάστες.
Ενάντια στον Μητσοτάκη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τους εργοδότες, τον Στρατό, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Διαβάζουμε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου