Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Διεκδίκηση επαρκούς ιματισμού από το Στρατό: πρέπει να μας δίνουν όλα τα αναγκαία είδη Δωρεάν-ΟΧΙ να τα Αγοράζουμε!

Διεκδίκηση επαρκούς ιματισμού από τον ΣΤΡΑΤΟ
Η νεολαία από την ώρα που παίρνει "το χαρτί" στα χέρια της σπεύδει με άγχος να προμηθευτεί στρατιωτικά ρούχα και εφόδια (υπνόσακους, βαλίτσες, είδη υγιεινής κ.α.) μήπως τυχόν και δεν τα πάρει "απ' το στρατό" ή πάρει σε λάθος νούμερα..
Όλα τα παραπάνω τα πληρώνει από την τσέπη της όπως και το πολύ μεγάλο κόστος της θητείας. 
Σε αυτή τη λογική θα πρέπει να αντισταθούμε και να πατήσουμε φρένο!
Να μην πηγαίνουμε στα διάφορα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη που εκμεταλλεύονται το γεγονός της υποχρεωτικής στράτευσης μας και με τιμές "φαρμακείο" κερδοσκοπούν πάνω σε εμάς και την αγωνία μας.
Αντίθετα να διεκδικήσουμε μαζικά, συλλογικά και δημόσια, μέσα στο στρατό τη μέρα της κατάταξης πλήρη, επαρκή και κατάλληλο ιματισμό και υποδήματα ικανό να καλύψει αξιοπρεπώς τις ανάγκες μας για όλη τη θητεία. 
Να μπει τέλος στο παράλογο των 2μονο Τ-shirt, των ρούχων σε άλλο νούμερο, των ανύπαρκτων γυαλιστικών για τα άρβυλα ενώ μας θέλουν σε αναφορές και υπηρεσίες γυαλισμένους κλπ...
Αυτοί μας Υποχρεώνουν σε Στρατιωτική θητεία, αυτοί πρέπει να μας προσφέρουν όλα τα αναγκαία είδη Δωρεάν.
Εξάλλου πληρωμένα τα έχουμε.
Οι Αξιωματικοί δεν μας λένε ότι μας αμείβουν μόνο με 8,7 ευρώ γιατί τα υπόλοιπα πάνε στην σίτιση, στην στέγαση και στην υπόδηση-ένδυση;
Τότε γιατί μας δίνουν αυτό το άθλιο και λίγο φαγητό, μας συνωστίζουν σε αυτές τις αισχρές εγκαταστάσεις και μας αναγκάζουν να πληρώνουμε για τα πάντα;
Καλούμε τους γονείς να σταματήσουν να βάζουν βαθιά τι χέρι στην τσέπη και να αγωνιστούν μαζί με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
 Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όχι μόνο αγωνίζεται για τη Μείωση στους έξι (6) μήνες της στρατιωτικής θητείας, αλλά απαιτεί από το Υπουργείο Άμυνας να αναλάβει όλο το κόστος της Υποχρεωτικής στράτευσης.
Καλούμε συνφάνταρους και γονείς να σταθούν δίπλα στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου πολίτη με Στολή.
Επίσης να διεκδικήσουν όλος ο απαραίτητος ιματισμός να δίνεται από τον επίσημο στρατό σωστά στον κάθε στρατευμένο από την πρώτη ημέρα κατάταξης του.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου