Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

KEΠB Θήβας: μια ακόμη Φυλακή φαντάρων με ατελείωτο χώσιμο των εξαντλημένων συναδέλφων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Είμαι στρατιώτης της 2021 Β' ΕΣΣΟ και θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο στρατόπεδο ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ  Υποστρατήγου Ψαρού.
Εδώ και τέσσερις μήνες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την δύναμη του στρατοπέδου.
Με αποτέλεσμα όλοι οι στρατιώτες να κάνουμε από 20 έως και 28 υπηρεσίες τον μήνα. 
Συνεχώς οι άδειες που ζητάμε κόβονται από τους αρμόδιους Αξιωματικούς. Επιπλέον χρησιμοποιούν ακόμη και μη ορκισμένους φαντάρους για υπηρεσίες ένοπλες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του στρατοπέδου. Έχουμε όλοι κουραστεί πάρα πολύ.
Όταν το αναφέρουμε αυτό στους ανώτερους μας η απάντηση είναι " δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε κάπως ". 
Χρησιμοποιούν φαντάρους από άλλες μοίρες για υπηρεσίες της Μονάδας Υποστήριξης Πυροβολικού με αποτέλεσμα όλες οι μοίρες στο στρατόπεδο να έχουν πρόβλημα και να μην λειτουργεί τίποτα σωστά. 
Είναι όλα αυτά νόμιμα;

Το ΓΕΣ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες;
Γιατί μετατρέπουν τα στρατόπεδα σε Φυλακές;
Μα γιατί κάνουν Αποσπάσεις φαντάρων σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να εξασφαλίσουν από την άμισθη εργασία των Υπηρετών φαντάρων τις δωρεάν διακοπές των Στρατιωτικών!
Μα γιατί βολεύουν τα βύσματα για να λειτουργήσει το αμαρτωλό πελατειακό κράτος. Ψήφους κυνηγούν, σχέσεις οικοδομούν στις πλάτες μας!
Συνάδελφοι, μόνο εμείς, αγωνιζόμενοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στέλνοντας τις καταγγελίες μας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου