ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Καταγγελία φαντάρων: Επαναπροώθησαν πρόσφυγες από τα camps κατά τη διάρκεια των δραματικών γεγονότων στον Έβρο;

Μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, ένα ακόμη παράσημο έρχεται να προστεθεί στις αντιπροσφυγικές ενέργειες του ελληνικού κράτους.
Θυμόμαστε πολύ καλά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα πέρυσι το χειμώνα στην περιοχή του Έβρου, όπου πρόσφυγες/γισσες και μετανάστες/τριες επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα με βασικό τους στόχο να φτάσουν στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης και να βρουν καλύτερες συνθήκες ζωής. 
Σχετικά με αυτό, μαθαίνουμε όχι μόνο ότι η ελληνική πλευρά βιοπράγησε σε όποιον/α προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα, αλλά επιπλέον επαναπροώθησε πρόσφυγες/γισσες και μετανάστες/τριες που βρίσκονταν στα camps. 
Ναι καλά διαβάσατε! 
Οι άθλιοι βρήκαν την ευκαιρία μέσα στην αναμπουμπούλα και έβαλαν παράνομα ανθρώπους από τα camps σε λεωφορεία και τους πήγαν στα σύνορα του Έβρου και κατόπιν τους έστειλαν στην Τουρκία με τις πάγιες, για τον στρατό και την αστυνομία, τακτικές.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η αισχρή εργαλειοποίηση των προσφύγων/γισσών και των μεταναστών/τριών τόσο από την πλευρά της Τουρκίας, όσο και από την πλευρά της Ελλάδας. 
Οι άνθρωποι αυτοί αντιμετωπίζονται ξανά σαν μοχλός πίεσης απέναντι στα γειτονικά κράτη. 
Αποδεικνύεται ακόμη, ότι παρά την ρητορική της ελληνικής πλευράς περί αμυνόμενου κράτους και εγγυητή της σταθερότητας στην περιοχή, αυτή αντίθετα είναι ένα κράτος με ξεκάθαρα επιθετική στάση στον άδικο αυτό πόλεμο. 
Χρησιμοποιεί μάλιστα με τον πιο χυδαίο τρόπο τα μέσα που διαθέτει για να κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή. 
Ασύμμετρο πόλεμο λοιπόν, όπως άρεσε σε πολλούς τότε να λένε, δεν έκανε μόνο το Τουρκικό κράτος αλλά και το Ελληνικό!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου