Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Ψυχολογική πίεση στους πρωτοετείς από τους σπουδαστές του 3ου έτους

Ανήσυχοι και εξίσου εξοργισμένοι είναι οι γονείς που επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Μπορεί το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να άφησαν να εννοηθεί ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα, θα σταματήσουν τα καψόνι ακι οι προσβολές, αλλά οι δεσμεύσεις τους αποδείχτηκαν γρήγορα λόγια του αέρα.
Σύμφωνα με τους γονείς η Ψυχολογική Πίεση που ασκούν οι σπουδαστές του 3ου Έτους στους πρωτοετείς είναι μεγάλη και αισχρή.
Τους βρίζουν, τους Υποτιμούν και τους ζητούν Παράλογα πράγματα.
Αλήθεια, το ΓΕΣ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες;
Θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση μας:
"Κολέγιο" και η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μετά τις συνεχείς καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Πρόκειται για μια τρομερή αλλαγή στις Στρατιωτικές Σχολές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογραφικού κατεστημένου "έχει δοθεί γραμμή να μην «ζοριστούν» οι νέοι σπουδαστές, προκειμένου να αποφευχθεί κύμα φυγής που θα αποδεκατίσει περαιτέρω τους πρωτοετείς στη ΣΣΕ και τη ΣΜΥ".
Όπως γράφουν χαρακτηριστικά και ανατριχιαστικά... "Mήπως στο ΓΕΣ να ξανασκεφτούν (εάν έχει δοθεί) την εντολή για πολύ χαλαρή μεταχείριση των νέων σπουδαστών (στα όρια του κολεγίου…), διότι θα προκαλέσουν πολλαπλά προβλήματα;"

Αλήθεια, ποια προβλήματα θα δημιουργηθούν αν επιτέλους σταματήσουν τα αισχρά καψόνια-βασανιστήρια και οι σεξουαλικές επιθέσεις των σπουδαστών παλαιότερων εχθρών στους συναδέλφους τους των νεώτερων εχθρών;
Φοβούνται οι δημοσιογράφοι Μήπως σταματήσουν όλες αυτές οι βαρβαρότητες που αποτελούν "έθιμα" στις Στρατιωτικές Σχολές, όπως τα είχα χαρακτηρίσει ο πρώην Υπουργός Άμυνας της  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος;
Σε κάθε περίπτωση κατανοούμε πλήρως τις αντιδράσεις του πολιτικού-δημοσιογραφικού και αντιδραστικού δημοσιογραφικού κατεστημένου.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι οι μόνες συλλογικότητες που εδώ και χρόνια, μεταφέροντας τις καταγγελίες σπουδαστών και γονιών, απαιτούν να εκλείψουν όλα αυτά.
Είναι ενδεικτικό ότι καμιά Ομοσπονδία Στρατιωτικών, ενώ τα γνωρίζει όλα αυτά τα αισχρά γεγονότα, δεν έχει βγάλει μια ανακοίνωση, δεν έχει πει κουβέντα.
Η αγωνιστική προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συναντά την συγκυρία των συνεπειών του νόμου Κεραμέως που μείωσε τους εισακτέους και υποχρεώνει το Υπουργείο Άμυνας να μετατρέψει την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σε ΚΟΛΕΓΙΟ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την πρόσφατη ανακοίνωση μας:

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Αντισταθείτε σε καψώνια και σεξουαλικές παρενοχλήσεις

http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/09/blog-post_82.html

Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από Στρατό και Αστυνομία.
Είναι Ντροπή στο όνομα της Επαγγελματικής Αποκατάστασης να γίνεις Διώκτης προσφύγων-μεταναστών, Συμμέτοχος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα του ΝΑΤΟ, Πραιτοριανός των εφοπλιστών-επενδυτών-πετρελαϊκών εταιρειών, ΕΧΘΡΟΣ του ίδιου σου του λαού που αντιμετωπίζεις ως ασύμμετρη απειλή γιατί αγωνίζεται για τα δικαιώματα του. 
Αναλώσιμος τελικά για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο θαλάσσιων δρόμων ενέργειας-εμπορίου σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.  
Όταν επιλέγεις να γίνεις Στρατιωτικός-Αστυνομικός-Λιμενικός-Συνοριοφύλακας ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις.
Με ποιους Ταξικά επιλέγεις να πας και ποιους να Καταστείλεις.
Μην γίνεις κρίκος στη Σιδερένια Φτέρνα του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. 
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου