Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μετατρέπει τον Στρατό σε Μαγαζί για προεκλογικά ρουσφέτια!


Θυμόσαστε τις αντιδράσεις της κυβέρνησης, του Υπουργείου Άμυνας, των μαϊντανών δημοσιογράφων και των στημένων φασιστών-μιλιταριστών κάθε φορά που μια καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτει την εκμετάλλευση, την καταπίεση και την Αυθαιρεσία που επικρατεί στον Στρατό;
Μην κάνετε πολιτική....
Ο Στρατός πρέπει να μείνει εκτός πολιτικής...
Είναι "εθνικός" θεσμός...
Τα ψέματα και η προπαγάνδα τους απλώς θέλουν να διαφυλάξουν  ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι θέλει χωρίς κανένα έλεγχο.
Ότι το άθλιο σύστημα Πελατειακών Σχέσεων, όπου τα βύσματα Αξιωματικοί και στρατιώτες θα βολεύονται χάρη στις κυβερνητικές και στρατιωτικές παρεμβάσεις, θα μείνει στο Απυρόβλητο!
Σύμφωνα με καταγγελίες του armyvoice.gr «Τσουνάμι» οι μεταθέσεις υπέρ ημετέρων από το ΣΓ ΥΕΘΑ, ακόμα και όταν δεν έχουν μόρια! 
Διαβάζουμε:
Ας πάρουμε την περίπτωση του άμεσου συνεργάτη του γνωστού Υποσμηναγού που ήδη αναφέραμε. Πρόκειται για μηχανοσυνθέτη μόλις 1800 μορίων.
Πώς γίνεται λοιπόν να μετατίθεται από το ΣΓ ΥΕΘΑ στην φρουρά Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που με χιλιάδες μόρια παραπάνω από αυτόν, απομακρύνονταν ως υπεράριθμοι εμπειρότατοι μηχανοσυνθέτες που εργάζονταν στα πολύτιμα CL-415 Canadair τα πυροσβεστικά αεροπλάνα που και φέτος έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα για να σωθούν οι δασικές μας εκτάσεις κι όχι μόνο;

Μηχανοσυνθέτες με 3500, 4000 και 4500 μόρια και με 25 και 30 χρόνια υπηρεσίας; Για να μην αναφέρουμε τον συνδικαλιστή κ. Χαριτίδη των 4.700 μορίων.
Στρατιωτικοί που όταν εισήλθαν στις τάξεις της ΠΑ γνώριζαν ότι θα είχαν το δικαίωμα στα 25 έτη υπηρεσίας τους να αποστρατευτούν με πρόωρη σύνταξη και τώρα βρέθηκαν δέσμιοι της αλλαγής του συνταξιοδοτικού και αναγκασμένοι να αφήσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά τις οικογένειες και τα σπίτια τους, απλά και μόνο γιατί κάποιοι ημέτεροι έπρεπε να ανταμειφθούν για τις «υπηρεσίες» τους;
https://armyvoice.gr/2021/09/tsoynami-oi-metatheseis-yper-imeteron-to-sg-yetha/

Ξέρουμε ότι η Δικαιοσύνη και η Ισότητα είναι λέξεις ξένες στον Στρατό.
Αν δεν είναι και εχθρικές...
Ουσιαστικά συγκροτούν κομματικό στρατό βολεύοντας τα γαλάζια παιδιά!
Άθλιες μέθοδοι με έντονο τον προεκλογικό άρωμα...
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Για να απαντήσουμε και στους προβληματισμούς του Πρετέντερη στα ΝΕΑ του Σαββάτου 18/09/2021 όπου σε επαναλαμβανόμενο παραλήρημα του τόνιζε:
η δυστυχία να είσαι αριστερός;
Θυμίζουμε:
Και ο υιός του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη ανάμεσα στους στρατιώτες που έλαβαν φύλλο πορείας για τα σύνορα. Ο νεαρός είχε τοποθετηθεί μετά από την εκπαίδευσή του στο τάγμα ΓΕΕΘΑ. Χθες έλαβε το φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου, σύμφωνα με το onalert.

Το ΓΕΣ έχει στείλει ήδη 1350 φύλλα πορείας σε στρατιώτες οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε μονάδες μεγάλων αστικών κέντρων,κυρίως στην Αττική και στην Πελοπόννησο.    
ΠΗΓΗ https://www.alter-info.gr/epikairotita/ellada/apo-ton-cholargo-ston-evro-o-gios-tou-pretenteri/75910 18/02/2015

Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων
Δίκτυο Ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου