Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Oι Αμερικανοί Εγκληματίες δεν σκότωσαν τζιχαντιστή Τρομοκράτη που κουβαλούσε εκρηκτικά αλλά εργαζόμενο σε ΜΚΟ που κουβαλούσε μπιτόνια νερού!

Οι New York Times αμφισβητούν τον αμερικανικό στρατό για το τελευταίο αεροπορικό πλήγμα στο Αφγανιστάν
Οι New York Times δημοσίευσαν χθες μια έρευνα που αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή του αμερικανικού στρατού αναφορικά με το τελευταίο αμερικανικό αεροπορικό πλήγμα στο Αφγανιστάν. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι αυτό ενδέχεται να σκότωσε όχι έναν τζιχαντιστή σε ένα αυτοκίνητο γεμάτο με εκρηκτικά, αλλά έναν εργαζόμενο μη κυβερνητικής οργάνωσης ο οποίος κουβαλούσε μπιτόνια νερού.

Στις 29 Αυγούστου οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν με πλήγμα τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Καμπούλ ένα αυτοκίνητο «φορτωμένο με εκρηκτικά», αποτρέποντας έτσι απόπειρα του Ισλαμικού Κράτους να διαπράξει νέα επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Η οικογένεια του οδηγού του οχήματος, Εζμαράι Αχμάντι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, την επομένη του αεροπορικού πλήγματος, ότι δέκα άνθρωποι, οι περισσότεροι από αυτούς παιδιά, σκοτώθηκαν.

Σύμφωνα με τους NYT, η έρευνα της οποίας βασίστηκε σε εικόνες από κάμερες παρακολούθησης και σε συνεντεύξεις, οι διαδρομές που έκανε ο Εζμαράι Αχμάντι οι οποίες κρίθηκαν ύποπτες από τον αμερικανικό στρατό την ημέρα του πλήγματος αντιστοιχούσαν σε μια συνηθισμένη εργάσιμη ημέρα.

Η αμερικανική εφημερίδα τονίζει, με βάση τις εικόνες της κάμερας παρακολούθησης, ότι το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου ήταν πιθανότατα γεμάτο με μπιτόνια νερού που μετέφερε στο σπίτι ο άνδρας.

Η εφημερίδα αμφισβητεί επίσης, βάσει συνεντεύξεων που πήρε από ειδικούς, την εκδοχή του αμερικανικού στρατού σύμφωνα με την οποία το αεροπορικό πλήγμα προκάλεσε τη δευτερογενή έκρηξη των εκρηκτικών που ήταν φορτωμένα στο πορτμπαγκάζ του οχήματος.
Πηγή: cnn

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Και μετά αναρωτιούνται οι Αμερικανοί Δολοφόνοι που έκαναν δόγμα τους Προληπτικούς πολέμους και ανέλαβαν καθήκοντα Δικαστή-Εκτελεστή γιατί έχασαν τον 20ετή πόλεμο στο Αφγανιστάν.
Γιατί έφεραν ξανά στην εξουσία τους Ταλιμπάνα στους οποίους άφησαν  δισεκατομμύρια δολάρια πολεμικούς εξοπλισμούς.
Αυτοί είναι οι συνέταιροι του Μητσοτάκη και του Τσίπρα που έχουν μετατρέψει ολόκληρη την Ελλάδα σε Πολεμικό Ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου