Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και εμπλοκή σε βρώμικους πολέμους: O Μητσοτάκης συμμαχεί με την Σ.Αραβία που χρηματοδοτεί και εξοπλίζει τους Μουσουλμάνους Τρομοκράτες για να καταπολεμήσουν την Τρομοκρατία!

Στην αρχή του έκοψαν τα δάχτυλα, μετά το κεφάλι. Στη συνέχεια δήλωσαν ότι το έκαναν κατά λάθος. H δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι απασχόλησε όλο τον πλανήτη, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι η Σαουδική Αραβία κυβερνάται από μια βασιλική οικογένεια βάρβαρων σκοταδιστών εκμεταλλευτών και καταπιεστών.
Ο λόγος της εκτέλεσης του του δημοσιογράφου με αυτόν τον σαδιστικό, κτηνώδες και παραδειγματικό ταυτόχρονα τρόπο ήταν τα δημοσιεύματα του για τις διώξεις δημοσιογράφων στην Σαουδική Αραβία και η απαίτηση για ελευθερία της έκφρασης.
Στο πλευρό αυτών των κτηνών στέκουν οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με την στήριξη ολόκληρου του αστικού κόσμου.
Μάλιστα, πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης βρέθηκε στην Σαουδική Αραβία για να συσφίξει τις σχέσεις των δύο κρατών. Στο κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε με την ολοκλήρωση της επίσκεψης γίνεται πλήρης αναφορά των διμερών επαφών και των συμπερασμάτων τους. Αναφέρεται η συνομολόγηση των κοινών ιστορικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και η ανταλλαγή απόψεων για περιφερειακά αλλά και διεθνή ζητήματα.
Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί οι ιστορικοί δεσμοί;
Κατανοούμε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και πολιτικούς σχεδιασμούς. Αυτό αποκαλύπτεται κυρίως από την ένταση της συνεργασίας των στρατιωτικών δυνάμεων. Υπογραμμίζεται η σημασία του νεοϊδρυθέντος Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδος – Σ. Αραβίας για την ενίσχυση των δεσμών των επιχειρηματικών κοινοτήτων των δύο χωρών και επισημαίνεται ότι εξετάστηκαν βήματα για την προαγωγή επενδυτικών πρωτοβουλιών και έργων συνδεσιμότητας. Αναφορά γίνεται βεβαίως και στη θεσμοθέτηση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών.
Όμως η Υποκρισία, ο Καιροσκοπισμός, η ανάδειξη της αντίληψης "ο εχθρός του εχθρού είναι φίλος μου" και η εμπλοκή του ελληνικού αστικού κράτος αναδεικνύεται στις αναφορές για το "σεβασμό του διεθνούς δικαίου, της ασφάλειας και της σταθερότητας με βάση τις θεμελιώδεις αρχές σεβασμού του απαραβίαστου των συνόρων, της εδαφικής ακεραιότητας αλλά και των κυριαρχικών δικαιωμάτων σε θαλάσσιες ζώνες σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το δίκαιο της θάλασσας καθώς και την υποχρέωση αποχής από τη χρήση ή την απειλή χρήσης βίας σύμφωνα με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών".
Και οι δύο πλευρές τόνισαν επίσης την ανάγκη ενίσχυσης της διεθνούς συνεργασίας για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας.
Μα είναι δυνατόν να λέγονται όλα αυτά για την Σαουδική Αραβία που καταπιέζει τον λαό της και το μεσαιωνικό καθεστώς της δεν αναγνωρίζει κανένα δικαίωμα;
Δεν παραβίασε η Σαουδική Αραβία το Διεθνές Δίκαιο παρεμβαίνοντας στην Συρία και το Ιράκ, χρηματοδοτώντας μάλιστα τους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους τρομοκράτες του ISIS και της Αλ Κάιντα;
Δεν επεμβαίνει η Σαουδική Αραβία με όργανο ακραίες μουσουλμανικές οργανώσεις εναντίον λαών της Αφρικής;
Δεν οδηγεί στο λοιμό και στο θάνατο τον λαό της Υεμένης η Σαουδική Αραβία βομβαρδίζοντας συστηματικά και προκαλώντας εκατόμβες θυμάτων -συνήθως αμάχων- σε αυτό τον πόλεμο δια αντιπροσώπων;
Δεν χρηματοδοτούσε και εξόπλιζε ακραίους μουσουλμάνους στον Καύκασο και το Αφγανιστάν; Δεν έχει ευθύνες για το δράμα των λαών και την προσφυγιά τους; 

Με αυτούς τους σκοταδιστές, εκμεταλλευτές και καταπιεστές κλείνει δουλειές το Ελληνικό κράτος, ενώ στέλνει 100 Έλληνες στρατιωτικούς και ελληνικές συστοιχίες PATRIOT για να τους υπερασπιστεί από την εκδίκηση του λαού της Υεμένης για τους σφαγείς του.
Αλήθεια, οι Στρατιωτικοί θα μετατραπούν σε Μισθοφόρους των Εμίρηδων και της ARAMCO για μια χούφτα πετροδόλαρα;
Πρέπει να Αντισταθούμε σε όλες αυτές τις συμφωνίες και την Εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε αυτές τις αποστολές εκτός συνόρων και τους βρώμικους πολέμους.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου