Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Σύλληψη δέκα (10) στρατιωτικών και αστυνομικών για πλαστές βεβαιώσεις rapid test

Σε συλλήψεις στρατιωτικών και αστυνομικών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά την σύλληψη φαρμακοποιού από την περιοχή του Σουφλίου, ο οποίος κατηγορείται για πλαστά πιστοποιητικά rapid test.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες φτάνουν στα 10 τα άτομα που αρχικά έγινε προσαγωγή τους και στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη, επειδή φέρονται να ήταν μεταξύ αυτών που τους αφορούσαν τα πλαστά πιστοποιητικά τα οποία καταχωρούσε στο σύστημα ΗΔΙΚΑ ο εν λόγω φαρμακοποιός σε χωριό του δήμου Σουφλίου. 
Πρόκειται για δύο αστυνομικούς, από τους οποίους ο ένας είναι Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος και ο άλλος Συνοριοφύλακας και οι 8 στρατιωτικοί.
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Αυτό είναι το ελληνικό ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ!
Εθνικιστικό και Ρατσιστικό...
Μισαλλόδοξο και θρασύδειλο...
Όλοι γνωρίζουν ότι το ποσοστό Ανεμβολίαστων Αστυνομικών και Στρατιωτικών είναι τεράστιο...
Η κυβέρνηση της ΝΔ το Ανέχεται, το Συγκαλύπτει και το Δικαιολογεί.
Βλέπεις είναι η Ακροδεξιά Εκλογική της βάση.
Από την άλλη μεριά στέλνει Αστυνομικούς και Λιμενικούς να μας ελέγξουν για το αν έχουμε εμβολιαστεί!!!
Αστυνομικοί και Στρατιωτικοί που αποκαλύπτονται Κίνδυνος για τον λαό μας.
Με κωμικοτραγικές μεθόδους, χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, εξασφαλίζουν  πλαστές βεβαιώσεις rapid test!
Αναρωτιέται ακόμη το Υπουργείο Άμυνας πως μπαίνει ο Κορονοιός στα Στρατόπεδα;
Πληθαίνουν οι περιπτώσεις Νεοσύλλεκτων φαντάρων-ναυτών-σμηνιτών που βρίσκονται θετικοί στον κορονοιό, ενώ μπαίνοντας στα Κέντρα Εκπαίδευσης έχουν κάνει ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ και παραμένουν εσώκλειστοι σε αυτά.
Πως διαδίδεται επομένως στους νεοσύλλεκτους ο Κορονοιός;
Τα Επιτελεία Απαγορεύουν στους Νεοσυλλέκτους την έξοδο μέχρι την Ορκωμοσία, ενώ οι στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν ελεύθερα!!!
Αυτή η κυβέρνηση, αυτό το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, με την πολιτική που ακολουθούν, ευθύνονται για τους χιλιάδες νεκρούς συνανθρώπους μας.

Σκάνδαλο στο Σουφλί: Ερευνώνται στρατιωτικοί και αστυνομικοί στην υπόθεση με πλαστές βεβαιώσεις rapid test
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλεξανδρούπολη και το Σουφλί μετά τη σύλληψη φαρμακοποιού μετά από καταγγελία πώς μοίραζε πλαστά πιστοποιητικά αρνητικών και θετικών rapid- test, σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους.
Μάλιστα, με τη συγκεκριμένη υπόθεση ασχολείται και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. , αφού στην απάτη ενδεχομένως συμμετείχαν ανεμβολίαστοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί, οι οποίοι έκαναν rapid test στο φαρμακείο του συγκεκριμένου φαρμακοποιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε την παρακολούθηση του φαρμακείου που δεν βρίσκεται πάντως μέσα στην πόλη του Σουφλίου, μετά από καταγγελίες.
Διαπίστωσε ότι ο φαρμακοποιός “περνούσε” στο ειδικό σύστημα του ΗΔΙΚΑ αποτελέσματα rapid test κορονοϊού ως αρνητικά, ενώ οι υπάλληλοι που αναφέρονταν δεν είχαν υποβληθεί σε αυτά. Προφανώς κατόπιν συνεννόησης μαζί τους, ώστε να τα επιδεικνύουν στον χώρο εργασίας τους, επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί ή δεν είχαν νοσήσει ώστε να έχουν τέτοιο πιστοποιητικό να τους καλύπτει.
Επειδή όμως τα πιστοποιητικά αυτά αφορούσαν και δημοσίους υπαλλήλους που ανήκουν σε ειδικές υπηρεσίες, μπορεί να ήταν δηλαδή αστυνομικοί ή στρατιωτικοί, ειδοποιήθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη έφτασαν στελέχη του στο Σουφλί, συνέλαβαν τον φαρμακοποιό και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό όσων έχουν επίσης ευθύνη.
Διαβάστε Επίσης
Παράλληλα εξετάζεται αν υπάρχουν και περιπτώσεις που ΨΕΥΔΩΣ δηλώθηκαν θετικά rapid test, προκειμένου στη συνέχεια να λάβουν πιστοποιητικό ότι νόσησαν αυτοί που αναφέρονταν και να έχουν πρόσβαση σε χώρους που κανονικά απαγορεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου