Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: 40χρονος στρατιωτικός έφτυσε υπάλληλο- η Αστυνομία την αποθάρρυνε ώστε να μην κάνει μήνυση !

Μα τι γίνεται τέλος πάντων με τους Στρατιωτικούς;
Τι πράγματα είναι αυτά που αποκαλύπτονται;

Δεν είναι τυχαίο ότι μια σειρά ακραίων παραβατικών περιστατικών βλέπουν το φως της δημοσιότητας και παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς οι στρατιωτικοί βγαίνουν από μια προνομιακή αντιμετώπιση και καλούνται και αυτοί να πάρουν μέτρα για τον κορονοιό.
Το ποσοστό Ανεμβολίαστων είναι τεράστιο.
Το Υπουργείο Άμυνας κινείται με ένα πνεύμα Κανονικότητας  ώστε να γίνουν οι Ασκήσεις, οι Παραλάσεις, οι εθνικιστικές-μιλιταριστικές επιδείξεις και οι θρησκευτικές τελετές ακόμη και μέσα σε μονάδες, προσελκύοντας εκατοντάδες θρησκευόμενους πολίτες. και τις τοπικές αρχές.
Και μόλις πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα στα στρατόπεδα, οι ανεμβολίαστοι στρατιωτικοί επιχείρησαν να τα παρακάμψουν.
Με παράνομες μεθόδους.
Στο Έβρο αποκαλύφθηκε ολόκληρο κύκλωμα από 20 στρατιωτικούς, αστυνομικούς, υπάλληλος του Υπουργείου Άμυνας με πλαστά πιστοποιητικά για διαγνωστικά ΤΕΣΤ.
Επίσης, αποκαλύπτεται ότι Υπαξιωματικός του Στρατού επιτέθηκε και έφτυσε υπάλληλο τραπέζης.
Και στο Αστυνομικό Τμήμα αποθάρρυναν την υπάλληλο ώστε να μην κάνει μήνυση !  
Αστυνομία και Στρατός: κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...
Εμείς καλούμε τους Στρατιωτικούς να Προσγειωθούν, να συνειδητοποιήσουν ότι είναι πολίτες όπως όλοι μας , με τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις.
Όλα αυτά όμως τα τραγικά που συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα των προνομίων που απολαμβάνουν, της μιλιταριστικής προπαγάνδας κυβέρνησης και ΜΜΕ, την καλλιέργεια της αίσθησης ότι οι στρατιωτικοί αποτελούν κάτι ιδιαίτερο, ανώτερο...
Οι ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι συγκεκριμένες.

Επεισοδιακή ήταν η συναλλαγή σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστή» 40χρονο Λοχία του Στρατού. Ο Λοχίας έφτυσε τραπεζική υπάλληλο χωρίς καμία αφορμή, το έβαλε στα πόδια και έπειτα από «καταδίωξη» από περαστικούς συνελήφθη και θα περάσει από Στρατοδικείο.

Συνέβη σε κεντρικό κατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 40χρονος εμφανίστηκε για να κάνει μια συναλλαγή. Με το «καλημέρα» φάνηκε να μην είναι συνεργάσιμος: Αρνήθηκε να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης Covid-19. Και κατά την αποχώρησή του από το κατάστημα, κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου για να φύγει από εκεί.


Στο άκουσμα υπαλλήλων της τράπεζας, που του είπαν να μην φύγει από την έξοδο κινδύνου γιατί έχει συναγερμό, εκείνος άρχισε να αντιδρά. Δεν μπορείς να μου μιλάς, φέρεται ότι είπε ο ίδιος σε υπάλληλο της τράπεζας, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο militaire.gr. Μάλιστα και την προηγούμενη ημέρα είχε εμφανιστεί ο ίδιος και είχε αποχωρήσει από την έξοδο κινδύνου προκαλώντας αναταραχή, όπως θυμήθηκαν αργότερα υπάλληλοι της τράπεζας.
Σήκωσε το χέρι

Και πάνω που είπε «δεν μπορείς να μου μιλάς», σήκωσε το χέρι του απειλητικά σε γυναίκα υπάλληλο της τράπεζας. Τότε, άλλοι πελάτες, βλέποντας τη συμπεριφορά του, παρενέβησαν. Ο 40χρονος Λοχίας κατέβασε τη μάσκα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών έφτυσε την τραπεζική υπάλληλο στο λαιμό και στην μπλούζα της. Αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια και άρχισε να τρέχει, ενώ η κοπέλα πανικοβλήθηκε μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί ή -το χειρότερο- τι την «περιμένει»…

Πελάτες στην τράπεζα που είδαν τι συνέβη βγήκαν αμέσως έξω. Τέσσερις άνδρες τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν σε απόσταση 100 μέτρων από την τράπεζα. Η κοπέλα, την οποία έφτυσε στο λαιμό, εκλιπαρούσε να της πει εάν είναι άρρωστος με κορονοϊό. Όπως ήταν φυσικό, φοβήθηκε, ήταν ταραγμένη, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, δεν ήξερε τι να κάνει…

Υπηρετεί στον Στρατό

Στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκε αποκαλύφθηκε ότι ο 40χρονος υπηρετεί στον στρατό ως Λοχίας. «Είστε σίγουρη ότι θέλετε να κάνετε μήνυση» την ρώτησαν ξανά και ξανά, κάμποσες φορές την υπάλληλο της τράπεζας οι αστυνομικοί στο τμήμα. Ο ίδιος φέρεται ότι ισχυρίστηκε ότι είναι ψυχικά ασταθής.

Τελικά, η μήνυση έγινε, όπως μήνυση υποβάλλει και η τράπεζα ως πολιτική αγωγή. Ο 40χρονος Λοχίας συνελήφθη και κρατείται μέχρι ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας να ορίσει δικάσιμο για το Στρατοδικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου