Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ένοπλες Δυνάμεις ΜΠΡΑΒΟΣ εφοπλιστών και πετρελαικών εταιρειών: Ανακατάληψη διυλιστηρίου το σενάριο κοινής άσκησης Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας – ΗΠΑ

Ο πρώην Υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ναύαρχος Αποστολάκης είχε μιλήσει για το νέο ρόλο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ως Παρόχους Ασφάλειας.. 
Η  κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ από τις πρώτες της μέρες προπαγάνδισε τον ρόλο του Στρατού ως Εγγυητή της καπιταλιστικής οικονομικής ανάπτυξης και των επενδυτών. 
Είτε αυτοί επενδύουν εντός είτε εκτός συνόρων, είτε είναι αγωγοί στα Βαλκάνια, πλοία των εφοπλιστών που πλέουν στην Σομαλία, εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Μεσόγειο.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι πάντα στο πλευρό τους.  
Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που υπερεξοπλίζονται με πολεμικούς εξοπλισμούς 65 δις ευρώ, προσλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Για αυτό εξάλλου προετοιμάζονται και συνεκπαιδεύονται με τις με τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Κάτω από τα βλέμματα λοιπόν του Αμερικανού πρέσβη που για μια ακόμη φορά ήταν εκεί για να επιθεωρήσει πραγματοποιήθηκε  η κοινή άσκηση Ειδικών Δυνάμεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ στο Μεγάλο Πεύκο.
Ασκήσεις που φυσικά εντάσσονται στο πλαίσιο 5ετούς συμφωνίας αμοιβαίας πολεμικής συνεργασίας (MDCA).
Το ενδιαφέρον στοιχείο της πρόσφατης άσκησης ήταν το σενάριο της που αποκάλυψε για μια ακόμη φορά τον ρόλο Μπράβου των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι Ειδικές Δυνάμεις Ελλάδας-ΗΠΑ συνεκπαιδεύτηκαν έχοντας ως σενάριο  την επιχείρηση ανακατάληψης διυλιστηρίου που είχε καταληφθεί από «εχθρικές δυνάμεις».
Την άσκηση παρακολούθησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.


Ο λαός μας καλείται σε θυσίες αίματος και χρήματος.
Με εμπλοκή του λαού μας σε πολύ επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Και ο ρόλος του ελληνικού κράτους δεν είναι μόνο του πιο επικίνδυνου για τους λαούς Πολεμικού Ορμητηρίου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν ρόλο αιχμής του δόρατος στους αμερικανικούς σχεδιασμούς τόσο στα Βαλκάνια όσο και στη Μεσόγειο.
Το Αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να πάρει θέση.
Απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο του αστικού κόσμου, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τις ΗΠΑ.
Και να σταθεί απέναντι στους άθλιους αυτούς εθνικούς αστικούς και ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Δεν έχουμε δώσει κανένα όρκο να προστατεύουμε την EXXON MOBIL και την TOTAL, τον Λάτση και τον Βαρδινογιάννη.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου