Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Στρατιώτες 289 ΤΠ Σαμοθράκης: Υποχρεώνουν τους Φαντάρους να Αγοράζουν Μάσκες-τα Κρούσματα του Κορονοιού αυξάνονται αλλά δεν λαμβάνονται σοβαρά μέτρα!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από Στρατιώτες 289 ΤΠ Σαμοθράκης
Έχουμε ανάγκες και δικαιώματα. 
Ζητάμε την άμεση ικανοποίησή τους.
Οι ανάγκες των φαντάρων δεν είναι παιχνίδι. 
Ο στρατός, τον οποίο υπηρετούμε υποχρεωτικά, είναι υπεύθυνος να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας.
Το τελευταίο διάστημα η αύξηση των κρουσμάτων δημιουργεί ανησυχία στην κοινωνία και η ανικανότητα της κυβέρνησης να καλύψει τις ανάγκες του λαού έχει προκαλέσει την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρών από covid-19. 
Οι φαντάροι δεν ξεφεύγουμε από το γενικό κανόνα. 
Τα κρούσματα εντός των στρατοπέδων αυξάνονται και η πρόληψη απουσιάζει.
Αυτές τις μέρες βρέθηκαν θετικά κρούσματα στο στρατόπεδο και τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν μηδαμινά. 
Μόνο λίγοι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι μπήκαν σε καραντίνα, και μάλιστα κάποιοι από αυτούς (όχι όλοι) με βυσματικού και συμφεροντολογικού τύπου διαδικασίες, καθώς μόλις ανακοινώθηκαν τα κρούσματα έτρεξαν να δηλώσουν πως ήρθαν σε επαφή με αυτό, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους να αναλάβουν όλο το φόρτο των υπηρεσιών. 
Παράλληλα δεν πραγματοποιήθηκαν μαζικά τεστ σε όλους μας ενώ τις μάσκες που είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε τις πληρώνουμε από την τσέπη μας και τιμωρούμαστε με ποινές όταν δεν τις φοράμε.
Το ζήτημα με τα τεστ και τη γενικότερη πρόληψη κατά του covid 19 πρέπει να απασχολήσει την κυβέρνηση άμεσα. 
Δεν πραγματοποιούνται τεστ κατά τις εξόδους των φαντάρων με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε αν ένας εξοδούχος φαντάρος είναι θετικός ή όχι. 
Απαιτούμε από την κυβέρνηση, τα Υπουργεία Υγείας και Άμυνας και από το ΓΕΣ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας για πρόληψη και ουσιαστική περίθαλψη, πόσο μάλλον τώρα που θα φύγουμε με χριστουγεννιάτικες άδειες στα σπίτια μας. 
Σχετικά με αυτό, ούτε να το σκέφτονται να ακυρώσουν τις άδειες των γιορτών (group) επειδή δεν είναι ικανοί να ιχνηλατήσουν τα κρούσματα και να βρουν λύση. 
Η άδεια είναι δικαίωμά μας.
Απαιτούμε δωρεάν μαζικά τεστ και μάσκες, περίθαλψη των κρουσμάτων, χαλάρωση των υπηρεσιών τις οποίες φορτώνονται οι φαντάροι εκτός καραντίνας. 
Δεν είμαστε αναλώσιμοι, δεν είμαστε λάστιχο για να τρέχουμε από σκοπιά σε σκοπιά. Παλεύουμε για αξιοπρεπή μεταχείριση.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου