Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Κάτω τα ξερά σας από τον Διασώστη, Αγωνιστή και Άνθρωπο Αποστολόπουλο

[Τα συστημικά ΜΜΕ σερβίρουν και οι ακροδεξιοί αναλαμβάνουν]

Οι προσπάθειες τρομοκράτησης του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου θα πέσουν στο κενό! Είμαστε μαζί του!
Ο διασώστης Iasonas Apostolopoulos - που παραλίγο να βραβευτεί από την πρόεδρο της δημοκρατίας - είναι ένας άνθρωπος που λέει αλήθειες που πονάνε. Διασώζοντας ανθρώπους στα νερά της Μεσογείου έχει μιλήσει για τα σκλαβοπάζααρα της Λιβύης, τα pushbacks στην Ελλάδα και την Ιταλία, τις παραβιάσεις των υποχρεώσεων των κρατών προς πρόσφυγες και ναυαγούς, τη δολοφονική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μεσόγειο που έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες πνιγμένους ανθρώπους και συχνά ανήλικα παιδιά. Γι' αυτή του τη δράση έχει αποκαλεστεί "διακινητής", "ανθέλληνας", "τουρκόφιλος" και άλλα τέτοια ωραία...
Πρόσφατα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος [εδώ: https://www.facebook.com/iasonas.apos/posts/10166109727245385] η ιστοσελίδα capital.gr δημοσίευσε ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα. Αυτό ήταν το σερβίρισμα. Αν και λόγω αγωγής αναγκάστηκε να κατεβάσει το εν λόγω άρθρο αργότερα, το κακό είχε γίνει. Ακροδεξιοί και μυστήριοι λογαριασμοί στα social media άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι του Ιάσονα Αποστολόπουλο αφήνοντας υπαινιγμούς για την ασφάλειά του.
Ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος δηλώνει ότι, πέραν των άλλων, αυτό είναι το πατρικό του σπίτι, όπου ζουν οι γονείς του, και ο ίδιος βρίσκεται σε ταξίδι στη Μεσόγειο.
Εμείς εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας και ζητάμε να καταδικαστούν όσοι στοχοποιούν αγωνιστές και ευσυνείδητους ανθρώπους που σώζουν ζωές, όπως ο Ιάσονας.
Αντί δικού μας κλεισίματος παραθέτουμε τα τελευταία λόγια από τη δική του ανάρτηση. Οι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα δεν τρομοκρατούνται. Ο φόβος θα αλλάξει πλευρά.
"Μετά από παρέμβαση των δικηγόρων μου, ο capital έκρυψε τα προσωπικά μου στοιχεία, το δε άρθρο του Γιάνναρου «Επικίνδυνοι ιθαγενείς απειλούν την χώρα» κατέβηκε και ο ίδιος ανακάλεσε. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτός που καλούσε σε «σφαίρες στους ανθέλληνες» έκανε πίσω με ένα εξώδικο.
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο έωλος και τυχάρπαστος είναι ο ρατσιστικός οχετός.
Μόλις κληθούν να υπερασπιστούν τον λόγο τους τα μαζεύουν και κάνουν όπισθεν ολοταχώς. Επεται συνέχεια με τους υπόλοιπους συκοφάντες.
Καμια ανοχή στην φασιστική προπαγάνδα.
Ούτε σπιθαμή χώρου στον λόγο που οπλίζει τα χέρια της κρατικής και παρακρατικής θανατοπολιτικής! Η αλληλεγγύη θα νικήσει!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου