Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Φυλάκιο Γέφυρας Κήπων: Παγώνουν οι φαντάροι, αρρωσταίνουν και απειλούνται με κρυοπαγήματα; Αυτά τα είδε ο Κ.Μητσοτάκης;

Αυτά τα είδε ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς στην περιοδεία του;
Μα τέλος πάντων τι συμβαίνει στον Ελληνικό Στρατό;
Στο 2022 ζούμε ή στο 1940;
Από τη μια μεριά η κυβέρνηση της ΝΔ ξοδεύει 65 δις ευρώ για αγορές όπλων και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και από την άλλη οι συνφάνταροι να αρρωσταίνουν στην σκοπιά και να απειλούνται με κρυοπαγήματα; 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το Φυλάκιο Γέφυρας Κήπων
Ο σκοπός της Κεντρικής Πύλης είναι σε άθλια κατάσταση. 
Ένα μεγάλο ποσοστό από στρατιώτες βρίσκονται σε σημείο που φεύγουν με πυρετό μετά από μια εβδομάδα σερί στην κεντρική πύλη λόγω του ότι δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση που να μπορέσει να αποτρέψει αυτό το σκηνικό. 
Ο Σκοπός είναι ένα μικρό δωμάτιο 1Χ1 που δεν έχει ούτε πόρτα, ούτε ρεύμα και κανένα τρόπο θέρμανσης.
Στρατιώτες εν ώρα υπηρεσίας καταφεύγουν σε 2ους και 3ους τρόπους θέρμανσης, είτε με 4 και 5 ρούχα από κάτω, είτε με αερόθερμα, τα οποία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους σκοπούς της κεντρικής πύλης λόγω του ότι η παροχή ρεύματος έχει καεί εδώ και πολλούς μήνες και ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί. 
Δεν λέω, ο εσωτερικός χώρος και οι θάλαμοι είναι άψογοι, ανάμεσα καλοριφέρ και ζεστό νερό όλη μέρα, αλλά τι να το κάνεις όταν το μεγαλύτερο ποσοστό της μέρας σου είναι έξω στην υπηρεσία σου! 
Έχω δει και έχω δει στρατιώτες να φεύγουν με μελανιασμένα πόδια μετά από την εβδομάδα υπηρεσίας τους στο Φυλάκιο και με σοβαρά κρυολογήματα. 
Έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά καμία ανταπόκριση μέχρι και σήμερα. Όσο αφορά για τους σκοπούς στην Γέφυρα ( στα σύνορα ) οι πόρτες είναι χαλασμένες, θέρμανση δεν υπάρχει και με τέτοιο καιρό που επικρατεί πολικό ψύχος αναγκάζονται να φέρνουν δικά τους αερόθερμα από το σπίτι τους είτε να αγοράσουν πριν πάνε. 

Γιατί οι Ανώτεροι Αξιωματικοί δεν κάνουν καμιά βόλτα  στις 02.00 τα ξημερώματα;
Να κάνουν καμία υπηρεσία μετά στο ψοφόκρυο, να λαχταρίσει και εσάς λίγο ζέστη η ψυχή σας;
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΚΤΊΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ 
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ. 
Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι από τον υποτιθέμενο "εχθρό" τον οποίο μας περιγράφεται με μίσος, και να μας έχουν σε άθλιες εγκαταστάσεις, λες και ζούμε σε τρώγλη!

Το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού επιβεβαιώνουν όλες αυτές τις σοβαρές καταγγελίες των συνφάνταρων;
Συνάδελφοι βγείτε Παραπονούμενοι σε όλη την Ιεραρχία.
Συνφάνταροι μόνο με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, με τη δημοσιοποίηση των καταγγελλιών και το Κίνημα μέσα και έξω από το Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι στην Πολεμοκαπηλεία και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου