Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Όλοι στην Αντιπολεμική Διαδήλωση την Τρίτη 1/3: Με τους αγώνες μας να επιβάλλουμε την Ειρήνη-Καμιά Εμπλοκή της Ελλάδας


Όλοι στην Αντιπολεμική Διαδήλωση: Τρίτη 1/3, 19:00, Προπύλαια - Βουλή
Σε αυτές τις πολύ κρίσιμες συνθήκες το αντιπολεμικό διεθνιστικό κίνημα πρέπει να βγει μπροστά. Να κάνει μαζικές παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς, σχολεία, σχολές και γειτονιές.
Όλες και όλοι κατεβαίνουνε στα συλλαλητήρια.
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ και Στόχος των ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων
Εμείς με τους αγώνες μας πρέπει να επιβάλλουμε στην κυβέρνηση της ΝΔ να μην Εμπλέξει τις στρατιωτικές δυνάμεις, τις κρατικές υποδομές -λιμάνι της Αλεξανδρούπολης- και τις αμερικανικές βάσεις, που ήδη συμβάλλουν.
O Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκουν την ακόμη μεγαλύτερη Εμπλοκή της χώρας μας στον Πόλεμο στην Ουκρανία, στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών βλέψεων της ελληνικής άρχουσας τάξης, ταυτισμένοι με τους αμερικανικούς επιθετικούς σχεδιασμούς σε στρατιωτικό-ενεργειακό-πολιτικό επίπεδο.  
Μετά την αποστολή πολεμικού υλικού θέλουν να στείλουν μαχητικά αεροσκάφη και πιλότους λαμβάνοντας μέρος στις πολεμικές επιχειρήσεις.
στην Ουκρανία! Εμπλέκουν τον λαό μας σε έναν πόλεμο που γίνεται εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ρωσίας, των επιθετικών επιλογών της διεφθαρμένης ακροδεξιάς κυβέρνησης της Ουκρανίας που ταυτίζεται με τις πιο ακραίες επιλογές της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
Να μη συμμετάσχουμε σε κυρώσεις επί της Ρωσίας.
Τώρα πρέπει να απαιτήσουμε να βγει η Ελλάδας από τη δολοφονική, παρεμβατική, αιμοβόρα συμμορία του ΝΑΤΟ, η οποία μόνο θάνατο και δυστυχία έχει φέρει στους λαούς όλα αυτά τα χρόνια. Το ΝΑΤΟ είναι απειλή για τους λαούς και πρέπει να διαλυθεί.
Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει ποιο ρόλο παίζει το ΝΑΤΟ. Το καλοκαίρι ζήσαμε το δράμα του λαού στο Αφγανιστάν. Τώρα ζούμε το δράμα των λαών της Ουκρανίας. Καθημερινά ζούμε το δράμα των προσφύγων που συλλαμβάνουν, χτυπούν, Επαναπροωθούν και Δολοφονούν σε Έβρο και Αιγαίο, έχοντας καταστήσει τη Μεσόγειο στο μεγαλύτερο νεκροταφείο προσφύγων.
KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ είναι Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού. Αιτία του πολέμου είναι οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί.
Απαιτούμε την Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη.
Να κλείσουν οι Βάσεις. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ. Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά Όπλα.
Καμιά εμπλοκή των βάσεων της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων
Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός των ελληνικών συνόρων.
Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου