Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε ρωσικό συνοριακό φυλάκιο

Οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε ρωσικό συνοριακό φυλάκιο

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας της Ρωσίας FSB ανακοίνωσε σήμερα ότι μία οβίδα από το ουκρανικό έδαφος κατέστρεψε τελείως συνοριακό φυλάκιο στην ρωσική περιοχή Ροστόφ, χωρίς όμως να υπάρχουν θύματα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Το περιστατικό συνέβη σε απόσταση 150 μέτρων από σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας, ανέφερε η FSB σύμφωνα με το Interfax.

Οι σποραδικοί βομβαρδισμοί κατά μήκος της γραμμής επαφής μεταξύ των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων και των φιλορώσων αυτονομιστών στο ανατολικό τμήμα της χώρας έχουν ενταθεί από την Πέμπτη.

Η Ουκρανία αρνείται ότι εξαπέλυσε πυρά κατά ρωσικού συνοριακού φυλακίου

Εκπρόσωπος Τύπου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο Κραματόρσκ στην ανατολική Ουκρανία αρνήθηκε σήμερα ότι εξαπολύθηκαν πυρά πυροβολικού κατά ρωσικού συνοριακού φυλακίου στην περιοχή του Ροστόφ, όπως ανακοίνωσε η Μόσχα, και έκανε λόγο για πράξη ρωσικής παραπληροφόρησης.

«Δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε να παράγουν ψευδείς πληροφορίες…αλλά επιμένουμε στο ότι δεν βάλλουμε κατά πολιτικών υποδομών ή κατά της περιοχής Ροστόφ» στη Ρωσία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πάβλο Κοβαλτσούκ, προσθέτοντας ότι «δεν εξαπολύθηκαν πυρά εναντίον των μονάδων κατοχής» της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου