Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Πούτιν: Ζήτησε αποστρατικοποίηση Ουκρανίας και παράδοση Ντονμπάς!

O πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν εισέβαλε στρατιωτικά στην Ουκρανία αφού αναγνώρισε τα "ιστορικά" σύνορα των Ανεξάρτητων πλέον Δημοκρατιών “Ντονέτσκ -Λουγκάνσκ”.
Στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε άδεια από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της ρωσικής Ομοσπονδίας για ανάπτυξη και χρήση ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στο εξωτερικό χωρίς κανέναν περιορισμό.
Επιπλέον ο Β.Πούτιν:
Ζήτησε την αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας
Σημείωσε πως δεν γνωρίζει πόσο μακριά θα φτάσουν τα ρωσικά στρατεύματα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις.

Έγκριση για ανάπτυξη και χρήση ρωσικών δυνάμεων στο εξωτερικό
Πριν λίγο σε έκτακτη και μη προγραμματισμένη σύγκληση το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο προχώρησε σε συνεδρίαση κατά την διάρκεια της οποίας άναψε το “πράσινο φως” στον Ρώσο πρόεδρο.
Η πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Matviyenko, ανακοίνωσε σε ανοιχτή σύσκεψη το αποτέλεσμα.
Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο:

“Ο συνολικός αριθμός των σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι περιοχές των επιχειρήσεων τους, τα καθήκοντα που θα αντιμετωπίσουν, η περίοδος παραμονής τους εκτός του εδάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας καθορίζονται από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας”

Είναι βέβαιο πως οδεύουμε σε πολεμικές επιχειρήσεις. ήδη ρωσικά στρατεύματα που βρίσκονται στο Rostov-on-Don, στα σύνορα με Ντονέτσκ και Λουγκάσνκ όπως δείχνουν α βίντεο παρακάτω, εισέρχονται στις “Ανεξάρτητες πλέον Δημοκρατίες”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου