Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Τέσσερα C 130 γεμάτα ρωσικά όπλα για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες στέλνει ο Κ.Μητσοτάκης στον Ουκρανικό Στρατό!

Σε τεράστιους κινδύνους εμπλέκει τον λαό μας η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη-ΝΔ με τις πολεμοκάπηλες επιλογές της.
Το μέγεθος της αδίστακτης κυβερνητικής πολιτικής που επιπλέον χειρίζεται την πολυπληθή ελληνική μειονότητα της Ουκρανίας ως πιόνι αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε και δεύτερη αποστολή «αμυντικού υλικού» από την Ελλάδα προς την Πολωνία προκειμένου να παραδοθεί το πολεμικό υλικό στον Ουκρανικό Στρατό.
Πόσο κυνικός και αδιάφορος πρέπει να είσαι για τους 100.00 Έλληνες της Μαριόπολης, για να εξοπλίζεις με Ρωσικά Όπλα τον Ουκρανικό Στρατό για να σκοτώσει Ρώσους στρατιώτες.  
Ένας πρωτόγνωρος αποκρουστικός πολεμικός τυχοδιωκτισμός είναι αυτός που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη που τρέχει να μπει αιχμή του δόρατος της αμερικανικής και νατοϊκής επιθετικής πολιτικής, να εξυπηρετήσει τους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες της ενεργειακής βιομηχανίας, για να αναβαθμίσει στρατηγικά τον ελληνικό αστικό κόσμο, τα κέρδη του οποίου είναι βουτηγμένα στο αίμα των λαών. 
Το ΥΠΕΘΑ ανακοίνωσε ότι και σήμερα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας έστειλε «αμυντικό υλικό» στην Πολωνία προκειμένου να προωθηθεί στην Ουκρανία.
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:
Κατόπιν κατευθύνσεων του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, και σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν μετά τη σύσκεψη (26/2/2022) υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, δύο μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 με αμυντικό υλικό αναχώρησαν για την Πολωνία.

ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν να περιγράψουμε τι περιλαμβάνει το πολεμικό φορτίο που μετέφεραν τέσσερα (4) C 130 που απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας.
Καταρχήν, αναλυτές περιγράφουν ότι η κυβέρνησης της ΝΔ ξεφορτώνεται ρωσικό οπλισμό που κατέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ικανοποιώντας αμερικανική απαίτηση που έχουν απαιτήσει να μην υπάρχουν ρωσικά όπλα στο ελληνικό οπλοστάσιο.
Φανταζόμαστε, ότι σύντομα θα διατυπωθεί αίτημα αντικατάστασης του οπλισμού αυτού με αμερικανικά όπλα.
Το πολεμικό υλικό που έστειλε η κυβέρνηση της ΝΔ περιλαμβάνει Αντιαρματικές ρουκέτες ρωσικής προέλευσης. 
Πρόκειται για τους ελαφρούς εκτοξευτές RPG -18 του ελληνικού Στρατού.

Οι γνωστές διαρροές του Υπουργείου Άμυνας αναφέρουν ότι πρόκειται οι εκτοξευτήρες (που εστάλησαν μαζί με τις σχετικές ρουκέτες) είναι ρωσικής προέλευσης ελαφροί αντιαρματικοί εκτοξευτές μικρής εμβέλειας RPG -18 που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός από τη δεκαετία του 1990 (κατασκευάστηκε από το 1972 έως τις αρχές του ’90). 
Στον ελληνικό στρατό δόθηκαν περίπου 21.500 εκτοξευτές, μέσω των αποθεμάτων που υπήρχαν στις αποθήκες του ανατολικογερμανικού στρατού, όταν έπεσε το Ανατολικό μπλοκ. 
Αυτά τα όπλα που παραχωρήθηκαν δωρεάν στον Ελληνικό Στρατό Ξηράς στέλνονται τώρα από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες, εμπλέκοντας το ελληνικό κράτος στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. 

Στέλνουμε στους Ουκρανούς όπλα που είχαν κατασχεθεί από ουκρανικό πλοίο
Όμως τα C 130 μεταφέρουν επίσης 20.000 Καλάσνικοφ που είχαν κατασχεθεί τον Νοέμβριο του 2013 στα ανοιχτά της Ρόδου. Η σημαντική παράμετρος είναι ότι τα όπλα είχαν κατασχεθεί από το πλοίο Nour-M το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμάνι της Ουκρανίας με προορισμό τη Λιβύη.
Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια της Bild στην Ελλάδα Λιάνα Σπυροπούλου, σε αποκλειστικό ρεπορτάζ πρόκειται για 20.000 Καλάσνικοφ που είχαν κατασχεθεί από τις ελληνικές αρχές και ενώ ιδιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου ήταν ουκρανική και συγκεκριμένα η UKRINMASH Co.
Το πλοίο Nour-M είχε ξεκινήσει από λιμάνι της Ουκρανίας, μεταφέροντας πάνω από 50 κοντέινερ με στρατιωτικό υλικό προς λιμάνι είτε της Λιβύης, είτε της Συρίας με τις πληροφορίες να καταλήγουν πως μάλλον τελικός προορισμός ήταν η Λιβύη, στην οποία από το 2011 είχε επιβληθεί εμπάργκο όπλων όπλων και καυσίμων.
Το Nour-M βούλιαξε ένα μήνα μετά την κατάσχεσή του στο λιμάνι της Ρόδου.
Δηλαδή, η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει στην κυβέρνηση των Μαφιόζων και των φιλοΝαζί της Ουκρανίας, που οδήγησαν σε αυτό το δράμα τον λαού τους γιατί ταυτίζονται με τις πιο επιθετικές πολιτικές των ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ, τα Ουκρανικά όπλα που Κατασχέθηκαν γιατί μεταφέρονταν Παράνομα!
Η πολεμοκάπηλη απόφαση του Κ.Μητσοτάκη είναι ψηφίδα σε ένα τεράστιο παζλ Αθλιότητας και ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που οδήγησαν στον πόλεμο, προκαλώντας απίστευτο δράμα στον Ουκρανικό λαό, αδιέξοδα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, αλλά και τόσα κέρδη στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, τις πολεμικές βιομηχανίες, τους εφοπλιστές και τους ενεργειακούς κολοσσούς, καθώς και σε Έλληνες επιχειρηματίες.  
Ποιες είναι οι συνέπειες;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ
Όμως η στάση αυτή του Κ.Μητσοτάκη, της κυβέρνησης του και του συνόλου του αστικού κατεστημένου είναι συνεπής. Την ίδια στάση είχε κρατήσει και πριν τη διεξαγωγή των πολεμικών συγκρούσεων, με τον ρόλο που κράτησε στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που έφεραν την ρωσική εισβολή. 
Είναι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που συνεκπαιδεύονται με τις δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ έχοντας την Ρωσία ως Εχθρό, ακόμη και αυτές τις μέρες.  Είναι οι αμερικανικές βάσεις, οι προβλέψεις της 5χρονης ελληνο-αμερικανικής πολεμικής συμφωνίας, η επιδίωξη ελέγχου των θαλάσσιων δρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και ο γενικότερος σχεδιασμός που επιδιώκει την αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου του ελληνικού αστικού κράτους και κόσμου διαμέσου του πολέμου και της ταύτισης του με τους αμερικανικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, έχοντας ως παρανομαστή το ενεργειακό ζήτημα.

Να Αντισταθούμε στις Κυρώσεις και την Εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού και Υποδομών που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟς καλεί τους συνφάνταρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας να Αντισταθούμε σε όλα αυτά.
Η θέση μας είναι πολύ συγκεκριμένη και ξεκάθαρη:


KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού

Αιτία του πολέμου οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί

Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη

Να κλείσουν οι Βάσεις-Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ-Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά

Καμιά εμπλοκή της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com 

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου