Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΒΙΝΤΕΟ: Φασιστικά συνθήματα στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου από τους Ίκαρους με κυβερνητική κάλυψη;


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Αηδία, οργή και αγανάκτηση προκάλεσαν τα φασιστικά, μιλιταριστικά και «μεγαλοϊδεατικά» συνθήματα που φώναξε το τμήμα της Σχολής Ικάρων, που παρέλασε χθες στην Αθήνα στο πλαίσιο των γιορτασμών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
«Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία» – «Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία» ήταν μερικά από αυτά που ακούστηκαν προφανώς με εντολές των διοικήσεων των σχολών.
Την περιφρόνηση μας προκαλούν όλοι αυτοί που οραματίζονται να στείλουν για μια ακόμη φορά την νεολαία να θυσιαστεί για τους μεγαλοϊδατικούς στόχους, που θέλουν νέες Ουκρανικές και Μικρασιατικές Εκστρατείες, παθαίνοντας ξαφνικά αμνησία και ¨ξεχνώντας" ότι τα εγκλήματα του στρατού εναντίον πολιτών πλήρωσαν οι ελληνικοί και χριστιανικοί πληθυσμοί στην Μικρά Ασία.
Υπάρχουν όμως μερικές παράμετροι πολύ σημαντικοί που οφείλουμε να λάβουμε υπόψη:
Καταρχήν τα εμετικά αυτά συνθήματα δεν τα φώναξαν κάποια φασισταριά των Ειδικών Δυνάμεων -όπως μας έχουν συνηθίσει- αλλά τμήμα της Σχολής Ικάρων.
Δεύτερο, η Πολεμική Αεροπορία εμπλέκεται άμεσα στον Πόλεμο της Ουκρανίας. Μπορεί να έκανε αίσθηση η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει F 16 και πιλότους στην Πολωνία για να πάρουν μέρος σε επιχειρήσεις στην Ουκρανία, αλλά περνά απαρατήρητο ότι τα ελληνικά αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου περιπολούν σε Βαλκάνια-Μαύρη Θάλασσα συγκεντρώνοντας πληροφορίες από τα πολεμικά μέτωπα και στην συνέχεια διοχετεύουν σε ΝΑΤΟ και Ουκρανικό Στρατό.
Τρίτο, η Πολεμική Αεροπορία εμπλέκεται άμεσα και σε δεύτερο πόλεμο, στην σύγκρουση Υεμένης-Σαουδικής Αραβίας και υπερασπίζει με τους Ελληνικούς PATRIOT και 100-130 Έλληνες στρατιωτικούς που χρυσοπληρώνει τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της ARMCO.
Αυτή επομένως η Πολεμική Αεροπορία έδωσε δείγματα γραφής, φώναξε τα εμετικά φασιστικά συνθήματα και έστειλε μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες ενώ Μητσοτάκης και Ερντογάν μας λένε ότι έχουν κοινό όραμα Ασφάλειας και Σταθερότητας για την Μεσόγειο!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει τα εμετικά φασιστικά συνθήματα και απαιτεί να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να Τιμωρηθούν οι ένοχοι.
Κυρίως όμως θέλουμε να καλέσουμε στην συγκρότηση ενός μαχητικού και αποφασιστικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον φασισμό, την πολεμοκάπηλη κυβέρνηση, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ του πολέμου και του μιλιταρισμού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. αναμενουμε τα συνθηματα για σουδα και αλεξανδρουπολη! μου θυμιζει τις δικες μου εποχες, οταν θα εμπαινε με αρμα σε τουρκικο χωριο. σημερα μαλιστα, εκει που φυλουσα σκοπια , στο εφ 10 θα εβλεπα τα αμερικανικα αρματα να πατανε τα χωματα της πατριδος. ας τα σκεφτουν καλα, αυτα τα παιδια του λαου, που να μη κρυβομαστε για την επιβιωση τους νοιαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή