Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Κάποτε έκαιγαν βιβλία....Τώρα Απαγορεύουν την Λίμνη των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι

Οι εξουσίες τόσο της Δύσης, όσο και της Ανατολής προσπαθούν να μας μαντρώσουν στα στρατόπεδα που αυτοί φτιάχνουν. Να μισούμε αυτούς που θέλουν αυτοί θέλουν να μισούμε, με τον τυφλό και βολικό τρόπο που αυτοί μας διδάσκουν.

Η ελληνική κυβέρνηση εναρμονίζεται πλήρως με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Στέλνει όπλα στην Ουκρανία και απαγορεύει καθετί ρώσικο. Ακόμα και την Τέχνη! Η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να ακυρώσει παραστάσεις όπερας και της Λίμνης των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι είναι ενδεικτική.
Θέλουν να τραβήξουν τους λαούς στον βούρκο του εθνικιστικού μίσους. Γι' αυτό καταργούν και απαγορεύουν ο,τιδηποτε ενώνει τους λαούς. Την Τέχνη, τη μουσική, τον πολιτισμό.
Ο ρώσικος πολιτισμός, όπως και ο ελληνικός, ο γαλλικός, ο αμερικάνικος, ο αραβικός περιλαμβάνουν διαμάντια της ανθρώπινης δημιουργίας. Πανανθρώπινα έργα. Πανανθρώπινα.
Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα όσων προετοιμάζουν ένα μεγάλο σφαγείο για να ξεχάσουμε τι μας κάνουν κάθε μέρα στη δουλειά, την υγεία, τις γειτονιές μας.
Θέλουν να στοιχηθούμε πίσω από τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους για τη νέα μεγάλη μοιρασιά. Αυτό είναι το διεθνές ''κόμμα του πολέμου'' που θέλει να απομακρυνθούμε από καθετί πανανθρώπινο.
Δεν θα τους περάσει!
Να ανακαλέσει τώρα την απόφασή του το Υπουργείο Πολιτισμού. Κανένα καλλιτεχνικό έργο απαγορευμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου