Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

BINTEO-Παρ’ oλίγο να σκοτωθεί Αλεξιπτωτιστής: κρεμόταν για δύο λεπτά από C-130 στα 5.000 πόδια

Άλλη μια πολεμική προετοιμασία, αυτή τη φορά στις Ειδικές Δυνάμεις κόντεψε να στερήσει την ζωή ενός στρατιώτη.
Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος Αλεξιπτωτιστής έφτασε πολύ κοντά στο μοιραίο τέλος καθώς κρεμόταν για δύο λεπτά από C-130 στα 5.000 πόδια.
Ευτυχώς σώθηκε όταν κατάφεραν να τον τραβήξουν μέσα στο αεροπλάνο στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων.
Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για άσκηση.
Όταν έφτασε σε ύψος 5.000 ποδιών (1,52 χιλιόμετρα) ξεκίνησε η πτώση των αλεξιπτωτιστών με στατικό ιμάντα. Ο πρώτος άνδρας βγήκε από τα πλάγια του C-130.
Ο ιμάντας όμως δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο, με αποτέλεσμα ο αλεξιπτωτιστής να μείνει κρεμασμένος στο κενό για αρκετά λεπτά, σε απόσταση 4,5 μέτρων από το αεροσκάφος – όσο δηλαδή είναι και το μήκος του ιμάντα.
Ο αλεξιπτωτιστής προσπάθησε να απελευθερώσει το αλεξίπτωτό του, τον κράτησε όμως ο κρίκος ασφαλείας που συνδέει τον ιμάντα με τον σάκο που περιέχει το αλεξίπτωτο.
Τεράστια τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει το ΓΕΣ και οι Διοικήσεις.
Ας μην κρυφτούν πίσω από τον μιλιταρισμό και την τελική ευτυχή κατάληξη.
Ένας ακόμη νέος άνθρωπος κόντεψε να δολοφονηθεί στον στρατό για χάρη του Αξιόμαχου των Ειδικών Δυνάμεων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά που επίσης εμπλέκονται στους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Πως έγινε το ατύχημα;
Τι έφτιαξε και απειλήθηκε η ζωή του αλεξιπτωτιστή;
Ο Ελληνικός Στρατός έχει εξαγοράσει τους Αλεξιπτωτιστές.
Πρόκεται για φτωχά παιδιά, που οι περισσότεροι πάνε ΕΛΔΥΚ γιατί δεν έχουν τα χρήματα να καλύψουν το κόστος της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας.
Ο Ελληνικός στρατός τους εξαγοράζει με τα 250 ευρώ που πληρώνει η Κύπρος  κάθε μήνα και τους υπόσχεται μόρια για να διοριστούν αύριο στις κατασταλτικές ομάδες των ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ-Πανεπιστημιακή Αστυνομία.
Η Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις δεν ικανοποιεί κανένα Ιδανικό.
Στρατεύει, Εκαπιδεύει και Διαπαιδαγωγεί Μισθοφόρους για μια ζωή που θα σκοτώνουν και θα πρωταγωνιστήσουν σε κάθε βαναυσότητα στον Έβρο/Αιγαίο εναντίον των προσφύγων, στην Κύπρο και άλλες σε αποστολές εκτός συνόρων για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου