Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Φαντάροι και χαμηλόβαθμα στελέχη κινδυνεύουν από φίδια και άθλιες εγκαταστάσεις αλλά το Υπουργείο Άμυνας ξοδεύει 10 δις δολ για αμερικανικά F 35

 

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τα όσα συμβαίνουν στην 193 MLRS στην Καβάλα, έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ η ακόλουθη Επιστολή Καταγγελίας.

Και ενώ η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη "τρέχει" την αγορά των αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών F35 και είναι έτοιμη να μας φορτώσει ένα τεράστιο κόστος 10 δις δολ.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έτος 2022 και το μόνο που γίνεται είναι να βάφουμε οχήματα.
Να περιμένουμε αυτός που βάφει να βάλει και αυτός λεφτά, λες και αυτός δεν έχει έξοδα. 
Παίρνουμε εξοπλισμό αλλά υλικά δεν παίρνουμε.
Τίποτα για κτήρια, ασφάλεια προσωπικού, ηλιακά πάνελ με τα νέα δεδομένα.
Και πάνω απ όλα μπάνια που μην έρχεται φίδι από κάτω, ειδικά στην τουαλέτα.
Μόνο λάσπη όταν βρέχει και αρκετή σκόνη όταν δεν βρέχει.
Αποθήκες Μη προβλεπόμενες.
Έχουμε τους στρατιώτες και τους ΕΠ.ΟΠ. να τους βγάλουμε την πίστη αλλά και την μέση , ώστε σε λίγα χρονιά να μην μπορούν να περπατάνε. Αλλά να ζητάμε και ρέστΑ.
Χωρίς να έχουν εμπειρία από χειρωνακτική εργασία. 
Ένας ξεχωριστός χώρος δεν υπάρχει να μπορείς να βάλεις τα ρούχα σου με ασφάλεια, χωρίς να πέσουν χόρτα ή να πας σε χόρτα χωρίς τα φίδια το καλοκαίρι δεν υπάρχει.
Δηλαδή δεν γίνεται να υπάρχει ένας χώρος κλειστός για να απλώνουμε μόνο τα ρούχα και άλλον χώρο για να καθόμαστε χωρίς να σκάμε στην ζέστη;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Είναι μια ακόμη καταγγελία που αποδεικνύει την πλήρη περιφρόνηση του Υπουργείου Άμυνας για τους συνφάνταρους και το χαμηλόβαθμο στελεχικό προσωπικό.
Για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ήμαστε Αναλώσιμοι και μια τεράστια μάζα για να υποβληθεί σε οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση.
Πρέπει να αγωνιστούμε.
Η συλλογική πάλη για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αντιπολεμικό αγώνα που απαιτεί η εποχή μας ενάντια στην τυχοδιωκτική κυβερνητική πολιτική, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου