Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

503 ΤΠ στην Νέα Βύσσα Έβρου: Επίσκεψη Ταξίαρχου και Στρατηγού μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-Δόθηκαν οι άδειες που μας είχαν φάει!

Μεγάλη υπήρξε η αντίδραση της Ιεραρχίας μετά τις καταγγελίες των συνφάνταρων και την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Ελάχιστη ώρα μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας την μονάδα επισκέφτηκαν τόσο ο Ταξίαρχος, όσο και ο αρμόδιος Στρατηγός.
Αυτά μας λένε οι συνφάνταροι στην νέα ανταπόκριση τους.
Αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων ήταν οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στους συναδέλφους ότι οι Άδειες θα δοθούν Κανονικά.
Θα σταματήσει το απίστευτο χώσιμο και πλέον οι Υπηρεσίες θα είναι οι προβλεπόμενες.
Μάλιστα, αυτές οι σημαντικές βελτιώσεις θα γίνουν άμεσα καθώς τους υποσχέθηκαν ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.
Είναι μια ακόμη απόδειξη της δύναμης των φαντάρων.
Του πόσο σημασία έχει να Αντιστεκόμαστε, να Διεκδικούμε συλλογικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Θυμίζουμε: 
503 ΤΠ στην Νέα Βύσσα Έβρου: Φυλακισμένοι φαντάροι χωρίς Έξοδο για πάνω από 26 μέρες κάθε μήνα-Τους Αρνούνται Τιμητικές που τους έταξαν!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το 503 ΤΠ στην Νέα Βύσσα Έβρου 
Γράφουμε αυτή την επιστολή καταγγελίας για να θίξουμε το θέμα εξόδων, υπηρεσιών και αδειών του τάγματος! 
Ας σημειωθεί ότι δεν μας άφησαν τους προηγούμενους μήνες της θητείας να πάρουμε κάποια άδεια, για τον λόγο ότι το τάγμα δεν είχε κόσμο. 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι υπηρεσίες από τον Ιανουάριο έως και σήμερα να βγαίνουν κάθε μήνα πάνω από 26 και οι άδειες προφανώς να μαζεύονται για το τέλος. 
Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, τον Φλεβάρη, τον Μάρτιο και Μάιο κάναμε 28 υπηρεσίες, με 2-3 εξόδους τον μήνα.
Αληθεύει αυτό που αναφέρει η καταγγελία ότι σύμφωνα με υπόδειξη συγκεκριμένου Αξιωματικού οι συνφάνταροι  έλεγαν ψέματα στον Ταξίαρχο και κάθε ανώτερο ότι "εκτελούσαν 19 υπηρεσίες κάθε μήνα για να φανεί καλός και ότι τα πράγματα στην μονάδα πηγαίνουν τέλεια";
Οι συνφάνταροι επίσης καταγγέλλουν ότι συστηματικά ξεγελάστηκαν καθώς τους έταζαν Τιμητικές για τις πολλές υπηρεσίες και αποφασίζουν τώρα να τις κόψουν όλες γιατί για ακόμα μια φορά το Τάγμα δεν έχει ένοπλους για υπηρεσίες. 
Τι μας τις δίνουν και μας τάζουν μεγάλες άδειες εφόσον στο τέλος έχουν σκοπό να τις κόψουν; 
Για να μην μιλήσουμε; 
Ενώ βλέπουν ότι δεν υπάρχει κόσμος, δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ζητήσουν κιόλας!! 
Έχουν στείλει πόσα άτομα δεξιά και αριστερά σε αποσπάσεις και δεν ζητούν καν να γυρίσουν πίσω, να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση!! 
Διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε, δηλαδή το προφανές!
Τις άδειες μας!
Δηλαδή εμείς οικογένεια δεν έχουμε;
Τόσους μήνες μακριά από το σπίτι μας, μακριά από τα πάντα. 
Δεν δικαιούμαστε την άδεια που μας τάξανε;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού αυτές τις καταγγελίες;
Οι καταγγελίες από τα στρατόπεδα της Παραμεθορίου είναι συνεχείς.
Θίγουν συγκεκριμένα ζητήματα.
Κενά στην Επάνδρωση λόγω ελλείψεων στρατιωτών και Αποσπάσεων σε ΚΑΑΥ-Λέσχες Αξιωματικών και Πρατήρια. Όσοι συνφάνταροι μένουν στις μονάδες λιώνουν στην σκοπιά, τις αγγαρείες και τα πόστα.
Είναι ενδεικτικό αυτό που συμβαίνει.
Από την μια μεριά τα κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ πουλούν Πολεμοκαπηλεία αλλά τα κομματικά βύσματα και οι γόνοι των πλουσίων συσσωρεύονται σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία.
Ενώ στέλνουν τα φτωχόπαιδα στην Πρώτη Γραμμή σε Έβρο και νησιά, για να θυσιάζουν στα σφαγεία του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού, οι Τσάτσοι Λουφάζουν στο Πεντάγωνο και στις πιο προνομιακές θέσεις.
Ακόμη να μας Απαντήσει το ΓΕΝ για το βύσμα γιο πρώην Υπουργού Άμυνας που αράζει στο Πεντάγωνο ενώ ο πατέρας του συνεχίζει να κραυγάζει εθνικιστικές κορώνες...
Ενώ η κυρίαρχη προπαγάνδα μας έχει πρήξει με την Απειλή θερμού επεισοδίου και ελληνο-τουρκικού πολέμου, την ίδια στιγμή μετακινούν χιλιάδες φαντάρους στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και τις Λέσχες Αξιωματικών για να κάνουν τους Υπηρέτες των Αξιωματικών που απολαμβάνουν τις δωρεάν διακοπές τους.
Βλέπεις οι Αξιωματικοί είναι Ανώτεροι άνθρωποι και τους χρωστάμε να τους υπηρετούμε...
Όλοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, στρατιωτικοί, επιχειρηματίες παίζουν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες μας: άθλιες πελατειακές σχέσεις, κυνήγι του Ψήφου, προνόμια, συναλλαγή και καριερισμός.
Αυτός είναι ο "Υπερήφανος Στρατός"!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται η κυβέρνηση της ΝΔ και εμπλέκει 6000 φαντάρους και χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς με τις Πυρκαγιές!
Τι δουλειά έχουν οι φαντάροι και τα στελέχη να κάνουν Αστυνόμευση και Πυρόσβεση στα δάση;
Μας υποχρεώσατε  στην Στρατιωτική θητεία για να μας κάνετε σκλάβους στα στρατόπεδα, μπάτσους στα δάση και κυνηγούς προσφύγων, για να συμπληρωθεί το παζλ τις αισχρής και εγκληματικής, εκμεταλλευτικής και καταπιεστικής κυβερνητικής πολιτικής.
Καλούμε τους συνφάνταρους να Αγωνιστούν, να έρθουν μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Να απαιτήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Όχι μόνο από τον Ταξίαρχο αλλά και τον Στρατηγό.
Μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τις καταγγελίες.
Υπολογίζουν την Δημοσιότητα οι στρατιωτικοί.
Πρέπει να Αγωνιστούμε, πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή με κίνημα Μέσα και Έξω από τον στρατό.
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, πρέπει να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την φιλοπόλεμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου