Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Φαντάροι 95 ΑΔΤΕ ενάντια στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ 29-30 Ιουνίου: Λέμε ΟΧΙ σε νέους πολέμους!

Φαντάροι 95 ΑΔΤΕ ενάντια στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ 29-30 Ιουνίου: Λέμε ΟΧΙ σε νέους πολέμους!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Καθημερινά στα δελτία ειδήσεων και στο ίντερνετ να ακούμε και να διαβάζουμε για την επιθετικότητα των γειτόνων, τους πολέμους που γίνονται (ή θα γίνουν) και αναρωτιόμαστε πότε (και αν) θα τελειώσει όλο αυτό.
Οι ιστορίες από παλαιότερες στιγμές εντάσεων φτάνουν ακόμα στα αυτιά μας, ιστορίες που σίγουρα δεν θέλουμε να εμπλουτίσουμε με τη σειρά μας.
Αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται θα γίνει η σύνοδος του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη , εκεί που όπως μας σφυροκοπάνε τα αυτιά «θα ληχτούν όλα» και «η Ελλάδα θα βγει πιο ισχυρή» ή ακόμα «θα βάλουν τον Ερντογάν στη θέση του». 
Ένας οργανισμός που μόνο φέτος, συντηρεί έναν πόλεμο στην Ουκρανία με ανυπολόγιστες επιπτώσεις και που η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε να μας εμπλέξει όσο μπορούσε περισσότερο.
Αυτοί λοιπόν, που μας έμπλεξαν σε έναν πόλεμο μόνο φέτος (και ένα προηγούμενο διάστημα σχεδίαζαν την αποστολή στρατευμάτων στην Αφρική;). 
Αυτοί που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον στόχο του ΝΑΤΟ για «αμυντικές» δαπάνες την ίδια στιγμή που οι γονείς μας δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα, που την ώρα που η πανδημία θέριζε ζωές εκείνοι αγόραζαν αεροπλάνα και φρεγάτες. 
Η συνέχεια της τακτικής «πλήρης συμπόρευση» της κυβέρνησης με τις πιο επιθετικές πλευρές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, όχι μόνο δεν θα κατευνάσει αλλά θα οξύνει τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό όπως γίνεται εδώ και περίπου 70 χρόνια με τις γνωστές επιπτώσεις σε όλους μας.
Εμείς απ’την πλευρά μας το λέμε ξεκάθαρα, δεν έχουμε καμία δουλειά στα βρώμικα σχέδια τους! 
Έχουν σχεδιάσει πολλές φορές τη μοίρα των λαών και έχει φανεί πώς οι φαντάροι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν, αντιθέτως χωρίς εμάς αυτοί είναι ανήμποροι! 
Να μην πληρώσουμε εμείς για τους δικούς τους πολέμους!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου