Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Επιστολή Καταγγελίας απελπισμένων ΕΠ.ΟΠ.:-Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς-ποιος είναι ο αριθμός των νεκρών στελεχών και τι βιώνουν

Μια ακόμη επιστολή καταγγελίας από ΕΠ.ΟΠ.
Μια ακόμη επιστολή καταγγελίας για το θέμα των Μεταθέσεων
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Κανένας δεν νοιάζεται αρκεί να βγαίνουν τα νούμερα στης μεταθέσεις και ο κόσμος έξω νομίζει ότι τα έχουμε όλα.
Λίγες είναι η μονάδες που έχουν μόνο στελέχη και λίγες μονάδες που δεν έχει βύσματα.
Μέσος όρος θανάτων  στρατιωτικών που έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο (που σε γιατρεύει άσχετα που πρέπει να κάνεις άλλους 6 μήνες θεραπεία, για καρδιά και πάει λέγοντας όταν είσαι χαμηλόβαθμος) είναι κοντά στα 4 άτομα τον μήνα.
Δεν το διαλέξαμε να πάσχουμε από καρδιά ή από πνευμονία, γιατί το ακούσαμε και αυτό ότι το κάνουμε επίτηδες.
Τι βιώνουμε:
συχνά δεν υπάρχει μέρος για μπάνιο,
να κοιμάσε χωρίς κανένα ζωντανό, επειδή κάποιος έβαλε ψευδοροφή , επειδή όταν κάνεις μπάνιο στο κρύο λόγω βρωμιάς από την δουλειά και περπατάς και έστω 20 μέτρα στον αέρα θα αρρωστήσεις
και μετά σε ζητάνε και τα ρέστα, 
παρόλο που δεν μπορείς να ακουμπήσει κάπου και να ντυθείς.
Πιστεύω εάν δεν είχαμε ένα ΚΨΑ δεν θα μας άφηναν να περνούμε ούτε ένα νερό ή καφέ μέσα στο καλοκαίρι άσχετους βαθμού, εκτός βεβαίως τους αξιωματικούς.
Γιατί το ζήσαμε και αυτό.
Όπως και μερικούς που δεν μπορείς να τους λες συναδέλφους, γιατί κοιτάνε να μην λερωθούν και εσένα να σε βγαίνει η μέση που είναι αρκετά άτομα.
Στρατόπεδα παρατημένα με ένα δρόμο με άσφαλτο αλλά το υπόλοιπο χώμα και μετά να σε λένε γιατί δεν είναι καθαρά τα οχήματα.
Όλα αυτά εκτός από επικίνδυνη σωματική βλάβη αλλά και ψυχολογική πίεση, να συνεχίζουν και να ζητάνε ανεξαρτήτως βαθμού πράγματα χωρίς κονδύλια.Να είσαι το το θύμα και αυτοί να περνούν τα εύσημα και να φεύγουν και μετά πάλι τα ίδια με τον καθένα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνει φωνή στα χαμηλόβαθμα στελέχη που με ιδιαίτερα γλαφυρό, έστω και με ακατέργαστο τρόπο περιγράφουν την χακί καθημερινότητα που βιώνουν.
Άλλη μια καταγγελία ΕΠ.ΟΠ. που περιγράφει τα αδιέξοδα των φτωχόπαιδων που στρατολογήθηκαν από την Ανεργία προκειμένου να ντυθούν Μισθοφόροι Στρατιώτες.
Είναι αυτοί που οι κυβερνήσεις και το στρατιωτικό κατεστημένο έταξε "καριέρα στον στρατό και επαγγελματική αποκατάσταση".
Αυτοί λοιπόν καθημερινά συντρίβονται από την φτώχεια και τα οικονομικά αδιέξοδα, την Ιεραρχία που απαιτεί Υποταγή και Πειθαρχία σε ένα στρατιωτικό καθεστώς αδικίας και ανισότητας, διαφθοράς και συναλλαγής, ευνοιοκρατίας και καριερισμού ή ψηφοθηρίας που παίζει βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες τους.
Για μια ακόμη φορά ότι την λύση στα Κοινωνικά προβλήματα και τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες δεν θα τη δώσει ο Στρατός.
Δεν θα βρούμε λύση στις προσωπικές μας επιδιώξεις και αναζητήσεις μέσω του Ατομισμού, του Ανταγωνισμού και του Βολέματος στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Χρειάζεται συλλογικός αγώνας, ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος, αποφασιστικοί κοινωνικοί αγώνες με παρανομαστή τα σύγχρονα δικαιώματα και ανάγκες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι ενάντια στην Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία και τον Μισθοφορικό Στρατό.
Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους να μείνουν μακρυά από τον Στρατό και την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Συνοριοφυλακή.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ των Ελλήνων επιχειρηματιών και των επενδυτών, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των ΗΠΑ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου