Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Νεκρός Ακροδεξιός Έλληνας μισθοφόρος στη Ουκρανία – Τέσσερις συνολικά οι Έλληνες μισθοφόροι στον Ουκρανικό Στρατό

Εταιρείες που ειδικεύονται στη "φύλαξη πλοίων" από "τρομοκράτες" και πειρατές, στρατολογούν κόσμο από τη χώρα μας, για να τους στείλουν ως μισθοφόρους στρατιώτες στο πολεμικό μέτωπο της Ουκρανίας.
Δεν υπάρχει πόλεμος που να μην εμφανιστούν οι γνωστοί δολοφόνοι, οι αδίστακτοι Ακροδεξιοί αλήτες που για τα λεφτά τα κάνουν όλα.
Ποιος ξεχνά τα εγκλήματα των Φονιάδων της Χρυσής Αυγής στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας...
Τώρα μαθαίνουμε πως Έλληνες Ακροδεξιοί πολέμησαν ως μισθοφόροι στην ουκρανική Λεγεώνα των Ξένων και από αυτούς ο ένας σκοτώθηκε και ο άλλος εξακολουθεί να πολεμά τους Ρώσους αναφέρει έκθεση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στο οποίο αναφέρεται ακόμα ότι άλλοι δύο διέφυγαν την αιχμαλωσίας και του θανάτου και έχουν αποχωρήσει από τη χώρα.
Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΑΜ, αντιστράτηγος Igor Konashenkov, οι Έλληνες μισθοφόροι του καθεστώτος Ζελένσκι, πολέμησαν στην περιοχή της Χερσώνας και του Ντονμπάς
Στο Ντονμπάς και πιο συγκεκριμένα στην πολιορκία της Μαριούπολης σκοτώθηκε ένας Έλληνας από βολή ελεύθερου σκοπευτή, ενώ ετοιμαζόταν να εκτοξεύσει αντιαρματικό βλήμα κατά ρωσικού τεθωρακισμένου.
Οι άλλοι δύο διέφυγαν προς την Πολωνία αναφέρουν οι πληροφορίες των Ρώσων.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, οι περισσότεροι ξένοι μισθοφόροι στην Ουκρανία προέρχονται από την Πολωνία (1831), τον Καναδά (601), τις Ηνωμένες Πολιτείες (530), τη Ρουμανία (504) και τη Βρετανία. (422).
Συνολικά, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, 6.956 μισθοφόροι από το εξωτερικό έχουν φτάσει στην Ουκρανία από την αρχή της στρατιωτικής επιχείρησης.
Τις περισσότερες απώλειες τις έχουν οι Πολωνοί με 378 νεκρούς, αλλά και οι Αμερικανοί έχουν πληρώσει τίμημα με 204 νεκρούς.

Ακολουθεί η λίστα με τις χώρες από τις οποίες προέρχεται ο μεγαλύτερος αριθμός μισθοφόρων:

▪️ Πολωνία: 1.831 έφτασαν, 378 πέθαναν, 272 έφυγαν από την Ουκρανία

▪️ Καναδάς: 601 έφτασαν, 162 πέθαναν, 169 έφυγαν από την Ουκρανία

▪️ Ηνωμένες Πολιτείες: 530 έφτασαν, 214 πέθαναν, 227 έφυγαν από την Ουκρανία

▪️ Ρουμανία: 504 έφτασαν, 101 πέθαναν, 95 έφυγαν από την Ουκρανία

▪️ Ηνωμένο Βασίλειο: 422 έφτασαν, 101 πέθαναν, 95 έφυγαν από την Ουκρανία

Όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, υπάρχουν εταιρίες μισθοφόρων που προσλαμβάνουν άνδρες για να αντιμετωπίσουν τον ρωσικό στρατό. Ο μισθός για να μπει κανείς σε μια τέτοια περιπέτεια που μπορεί να του κοστίσει τη ζωή του είναι πολύ καλός, καθώς φτάνει τα 60.000 δολάρια το μήνα. Δηλαδή 2.000 για κάθε μέρα που περνάει και μένει, βέβαια, ζωντανός…

Η λεγεώνα Μισθοφόρων στρατιωτών που πολεμούν για τον Πούτιν 
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, είχε δηλώσει πως τουλάχιστον 16.000 μισθοφόροι κυρίως από τη Μέση Ανατολή, θέλουν να πολεμήσουν στο ουκρανικό μέτωπο.

Όπως αποκαλύπτει το BBC ήδη από τις πρώτες μέρες των μαχών μέσω της πλατφόρμας Telegram ειδοποιούνται μισθοφόροι κυρίως πρώην στελέχη της «αόρατης» ομάδας Wagner. Στις ιδιωτικές συζητήσεις ο πόλεμος αναφέρεται ως «πικ νικ στην Ουκρανία», ενώ οι προϋποθέσεις μειώνονται ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των πολεμιστών.
Υπό την κάλυψη της συμμετοχής στη ρωσική Ομοσπονδία ο Πούτιν στέλνει στο μέτωπο και Τσετσένους μαχητές. Σκληροτράχηλους μουσουλμάνους πιστούς στον ηγέτη τους, Ραζμάν Καντίροφ, που δεν ξεχνούν να επικαλεστούν τον Αλλάχ.

Θυμίζουμε τα προπαγανδιστικά κλισέ των ιμπεριαλιστικών στρατοπέδων:
Το καθεστώς Πούτιν τονίζει τον αντιφασιστικό χαρακτήρα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρισης του Ρωσικού Στρατού....
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάιντεν θεωρεί ότι πλέον ο νέος Ψυχρός Πόλεμος -που δεν τον λες και τόσο ψυχρό- χωρίζει τον πλανήτη ανάμεσα στα δημοκρατικά κράτη και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα....

Οι δολοφόνοι των Μισθοφορικών Στρατών τους δικαιώνουν!
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου