Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Σχολή Μηχανικού Λουτράκι: οι Χαμάληδες της Σχολής και τα βύσματα της Λέσχης Αξιωματικών που εξυπηρετούν προνόμια

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θέλω να καταγγείλω τις αδικίες που υπάρχουν και γίνονται στο Λουτράκι.
Λοιπόν ενώ η Σχολή δεν έχει κόσμο για να κάνει τις απλές υποχρεώσεις της, όπως εκπαιδεύσεις, κινήσεις, έργα με τα μηχανήματα, περίπολα πυρασφάλειας και αντιπροσωπείες, η Λέσχη Αξιωματικών Λουτρακίου έχει διψήφιο αριθμό στελεχών.
Οι οποίοι εννοείται δεν τους ακουμπάει κάνεις (μέσα στην γυάλα).
Και οι χαμάληδες της Σχολής πρέπει να επωμίζονται όλες τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις.
Επιπλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει με τους Ανώτερους Αξιωματικούς να απειλούν με άδειες και απαλλαγές, για στολές και ότι άλλο σκεφτούν;
Αλήθεια το ΓΕΣ ξέρει τι συμβαίνει στην Σχολή Μηχανικού  ή απλά Αδιαφορεί;

Το ΓΕΣ και η Διοίκηση της Σχολής Μηχανικού επιβεβαιώνουν αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση τους.
Όμως το άθλιο σύστημα των πελατειακών σχέσεων και εξυπηρετήσεων έχει τη βάση του στο Πεντάγωνο.
Παράλληλα, βλέπουμε την κυβέρνηση της ΝΔ να χτίζει και εμπλουτίζει το πλαίσιο προνομίων του Στρατιωτικού Κατεστημένου.
Έτσι λοιπόν από τη μια μεριά προβάλλεται ο κίνδυνος ανάφλεξης στο Αιγαίο (πάντα την ευθύνη την έχει η τουρκική επιθετικότητα και όχι οι δύο αστικές τάξεις και κράτη που εντείνουν τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο θαλάσσιων ροών και εναέριων διαδρόμων σε Αιγαίο-Ανατολική μεσόγειο, σε συνδυασμό με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς) και από την άλλη μεριά απαιτείται εθνική ενότητα, τεράστιοι πολεμικοί εξοπλισμοί και δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Πολλοί εξ αυτών πηγαίνουν να εξυπηρετήσουν τα προνόμια του αντιδραστικού στρατιωτικού κατεστημένου σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές κατασκηνώσεις.

Εμείς καλούμε σε Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Μόνο έτσι μπορούμε να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να αντιταχθούμε στις Πολεμικές Προετοιμασίες και τους τεράστιους πολεμικούς εξοπλισμούς, τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό που μας ετοιμάζουν κρέας στα πολεμικά σφαγεία για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον ρατσισμό και φασισμό, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ-ΕΕ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Εδώ μας δίνουν το ύφασμα να την ράψουμε και να δώσουμε έως και 250€ για μας το ράψουν εάν έχεις το ύφασμα και χωρίς είναι κοντά στα 350€ + ,δηλαδή ποιο το νόημα να κάνεις αναφορά και να δίνεις το ύφασμα για να πάρεις τη στολή στο χέρι?Γιατί δεν το κάνουν από την αρχή,δεν είμαστε πλέον 25 αλλά 45 και πρέπει να αγοράσουμε? Δηλαδή με τα σημερινά δεδομένα δεν είμαστε όλοι, οικονομικά βιώσιμη όταν έχουμε απ' όλα (δεν είμαστε σε ΣοΑ) αλλά πληρώνουμε όπως ο υπόλοιπος κόσμος .Τι λέω τώρα ? Εάν δεν το ζήσεις δεν θα καταλάβετε πότε να σε έρχεται ΔΕΗ 350€ το μήνα λες και καιγαμε ρεύμα,τώρα με το πόλεμο που βρήκαν ευκαιρία να τα ανεβάσουν όλα και να σε ρουφάνε με το καλαμάκι για να μην μείνει σταγόνα (δεν είμαστε σε ποστα που να μην λερωνομαστε και να φοράμε την ίδια παραλλαγή εδώ και 1χρονο) υπάρχουν η μεν και η δεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή