Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Στρατόπεδο Μακρή Μυτιλήνη: Πόσες Επιθεωρήσεις πια; Οι φαντάροι και οι χαμηλόβαθμοι είναι Άνθρωποι! Ποιος το ξεχνά;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η Επιθεώρηση του Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ θα επαναληφθεί μέσα Ιουλίου και εν μέσω καύσωνα.
Διότι σύμφωνα με τα όσα λέγονται δεν έμεινε ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος στην πρόσφατη Επιθεώρηση.
Δηλαδή τι παραπάνω περίμεναν από το σύνολου του προσωπικού για να ικανοποιηθούν;
Δεν θυμούνται ποιος διέταζε συχνές μετακινήσεις Επιφυλακής για Πυρασφάλεια από την μια άκρη του νησιού στην άλλη, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου;
 Μιλάμε για 300 χλμ ημερησίως;
Ποιος μας καλύπτει αυτά τα σοβαρά έξοδα;
Ποιος θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να τα πληρώνουν όλα αυτά τα στελέχη και οι οικογένειες τους;
Τι έχει να προσφέρει μια Επιθεώρηση ακόμη που θα εξετάσει αν το προσωπικό είναι γυαλισμένο, εάν φοράει καλή στολή και αν έχει τετραγωνισμένο τον σάκο ιματισμού;
Στην επιστολή προτείνεται να σταματήσουν επιτέλους αυτές οι Παραστάσεις που ονομάζονται Επιθεωρήσεις.
Υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα να ασχοληθεί και προβλήματα για να επιλύσει κανείς!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ αυτές τις καταγγελίες;
Και όμως συνφάνταροι και χαμηλόβαθμο προσωπικό συνθλίβονται από τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό και την Εμπλοκή του Στρατού στις Πυρκαγιές και την Πυρασφάλεια. 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ -ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρεί ότι πρέπει να σταθούμε ενάντια στην μοιρολατρία και να αντισταθούμε σε όλους αυτούς που μας θεωρούν κρέας στα κανόνια των ανταγωνισμών τους.
Να περιφρονήσουμε τους συνταξιούχους Ακροδεξιούς στρατηγούς που από την άνεση του καναπέ και του τηλεοπτικού παραθύρου απαιτούν το θάνατο 18χρονων και 20χρονων παιδιών για το εθνικό μεγαλείο στους Άδικους πολέμους τους.
Να σταθούμε αντίθετοι σε όλου αυτούς που απαιτούν εθνική ενότητα, δηλαδή να θυσιαστούμε εμείς, Έλληνες και Τούρκοι φαντάροι για τα κρατικά συμφέροντα και τα κέρδη των Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών.
Αλήθεια, οι πολιτικοί των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς βγάζουν πύρινους εθνικιστικούς λόγους, αλλά τα παιδιά τους και η κομματική τους πελατεία που υπηρετεί; Σε μονάδες της Πρώτης Γραμμής που θα χαθούν σε 15 λεπτά ή στα μετόπισθεν, στις πιο προνομιούχες θέσεις;

Ας αγωνιστούμε λοιπόν ενάντια στον Μητσοτάκη και τον Ερντογάν, να παλέψουμε ενάντια στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και όλες τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσία-Κίνα που αιματοκυλούν, εκμεταλλεύονται και καταπιέζουν τους λαούς.
Να παλέψουμε ενάντια στον Ελληνο-Τουρκικό Ανταγωνισμό. 
Το όποιο θερμό επεισόδιο και η πιθανότητα ελληνο-τουρκικής πολεμικής σύγκρουσης είναι το αποτέλεσμα των αντιθέσεων δύο επιθετικών και επεκτατικών αστικών τάξεων και αστικών κρατών που επιδιώκουν να κατοχυρώσουν ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα, να ελέγξουν θαλάσσια περάσματα και εναέριους διαδρόμους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Κανένα κράτος, ούτε η Ελλάδα, ούτε η Τουρκία δεν έχει δίκιο. Το ελληνικό κράτος θεωρεί το Αιγαίο «ελληνική λίμνη» και το Τουρκικό κράτος ζητά το μισό Αιγαίο προβάλλοντας την στρατιωτική ισχύ του.
Οι επιδιώξεις του ελληνικού και του τουρκικού αστικού κατεστημένου αλληλοδιαπλέκονται με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επηρεάζονται-αλληλοεπιδρούν στον εντεινόμενο ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ με την Ρωσία και την Κίνα.
Ελλάδα και Τουρκία επιχειρούν να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη επενδύοντας στην συμμετοχή τους στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους (όπως η Ελλάδα που συμμετέχει στον πόλεμο της Ουκρανία και της Υεμένης), εισβάλλοντας σε γειτονικά κράτη (όπως η Τουρκία σε Συρία και Ιράκ), στέλνοντας στρατό σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις (όπως η Ελλάδα και η Τουρκία στην Αφρική). 
Και ενώ η Τουρκία προβάλλει τον Αυτόνομο ρόλο της, η Ελλάδα χτίζει συμμαχίες με ΗΠΑ-Γαλλία, συγκροτεί πολεμικούς άξονες με Ισραήλ-Κύπρο-Αίγυπτο, ενώ και τα δύο κράτη προχωρούν σε τρομερές Αγορές όπλων επιβαρύνοντας τους λαούς τους που δοκιμάζονται από την Ακρίβεια, την Ανεργία και έχουν μπροστά τους την Απειλή Χρεωκοπίας και Μνημονίων.

Για τους Έλληνες και Τούρκους Φαντάρους, τον κόσμο της εργασίας και συνολικά την νεολαία το μεγάλο στοίχημα είναι να Μπλοκάρουν την Πολεμική Μηχανή και την Προοπτική του Πολέμου.
Αυτό σημαίνει Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Ένταση των Κοινωνικών αγώνων και λαϊκών διεκδικήσεων.
Αγώνα ενάντια στους Πολεμικούς Εξοπλισμούς και τις προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων στρατιωτών.
Κοινό αγώνα του κόσμου της εργασίας ενάντια στις κυβερνήσεις Μητσοτάκη-Ερντογάν της εργατικής βαρβαρότητας, του κρατικού αυταρχισμού και της Πολεμοκαπηλίας, ενάντια στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ.
Με το Αντιπολεμικό Κίνημα που απαιτεί η εποχή μας Εργατικό-Διεθνιστικό-Αντικυβερνητικό-Αντιμπεριαλιστικό-Αντικαπιταλιστικό.

Η Αντιπολεμική κινητοποίηση που καλεί ο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ στις 29 Ιουνίου, με συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 19.00 εξαιτίας της Συνόδου του ΝΑΤΟ έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Είναι ένα σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου