Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Σημαντική παρέμβαση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ στην Πανελλαδική Κινητοποίηση των Συνταξιούχων

Μέλη του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 24/06 δίπλα στους αγωνιστές της ζωής, τους τιμημένους πάντα έφηβους αγωνιστές που συμμετείχαν στην Πανελλαδική Κινητοποίηση των Συνταξιούχων. 
Είχαμε την ευκαιρία να μοιράσουμε εκατοντάδες κείμενα σε ακούραστους συναγωνιστές από τη Μακεδονία, τη Μαγνησία, το Αγρίνιο, την Αχαία κλπ, να γνωρίσουν τον ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ και να τους καλέσουμε στην Πανελλαδική Ημέρα Δράσης στις 29/06 ενάντια στο ΝΑΤΟ.
Ανταλλάξαμε απόψεις, ανησυχίες και προβληματισμούς για την ανασυγκρότηση της δολοφονικής πολεμικής Συμμαχίας, τον ρόλο του ελληνικού κράτους που εμπλέκεται στον πόλεμο της Ουκρανίας και την ανάγκη ενότητας στο Αντιπολεμικό κίνημα.
Από τη μεριά μας τονίσαμε την αναγκαιότητα της μαζικής συμμετοχής στην Αντιπολεμική Κινητοποίηση της 29ης Ιουνίου ενάντια στο ΝΑΤΟ, αλλά επίσης δηλώσαμε αισιόδοξοι για τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν ενάντια στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ σε ευρωπαϊκές πόλεις, και με την συμμετοχή Ελλήνων συναγωνιστών.
Κρίναμε όμως απαραίτητο να διευκρινίσουμε το εξής:  
Αφενός το αγωνιστικό μας κάλεσμα δεν απευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβερνητική Αριστερά που στήριξε και στηρίζει το ΝΑΤΟ και την στρατηγικού χαρακτήρα συμπόρευση μεταξύ ελληνικού αστικού κράτους και τις ΗΠΑ.
Αφετέρου πρέπει να σταθούμε στην στάση του ΚΚΕ, όπου γνωρίζοντας την προσπάθεια για συνδιοργάνωση Αντιπολεμικής Ημέρας Δράσης στις 29/06 από διάφορες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, επέλεξε να κινηθεί μόνο του, βάζοντας κινητοποίηση διαφορετική μέρα και σε διαφορετικό τόπο, αρνούμενο και πάλι την όποια ενωτική συμπόρευση.
Εμείς καλούμε και πάλι σε μαζική συμμετοχή την Αντιπολεμική Ημέρα Δράσης και συνεχίζουμε την καμπάνια μας.
Στην Αθήνα η συγκέντρωση είναι στις 29/06 στις 19.00 στα Προπύλαια, όπου θα ακολουθήσει πορεία στην Βουλή, γραφεία της ΕΕ και την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου