Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Νέα Συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Πέμπτη 07/07

Στην σκιά των πολεμοκάπηλων αποφάσεων της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Σύνοδο της Μαδρίτης, όπου αποφασίστηκε το νέο Πολεμικό Δόγμα της Συμμαχίας και η ακόμη πιο επιθετική πολιτικής του.
Με την νέα ένταση του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού απειλεί τους λαούς του Αιγαίου και παράλληλα να δίνει νέα ώθηση στην κούρσα των Πολεμικών Εξοπλισμών, φορτώνοντας μας νέα δυσβάστακτα χρέη.
Και ενώ παράλληλα σημειώνονται νέα απάνθρωπα περιστατικά βίας απέναντι στους πρόσφυγες-μετανάστες στον Έβρο και στο Αιγαίο, αποτέλεσμα της πολιτικής της ρατσιστικής κυβέρνησης ΝΔ και της αντιπροσφυγικής συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, που συμφώνησε και η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Με την ελπίδα όμως που γεννούν οι σημαντικές Κινητοποιήσεις του Αντιπολεμικού κινήματος ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην χώρα μας και σε ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και η έκφραση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που διώχνονται από τον Ελαιώνα.
Πραγματοποιούμε την νέα Συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Πέμπτη 07/07 στις 7 μ.μ. στο Κηπάκι της Τσαμαδού, στα Εξάρχεια (απέναντι από το Στέκι Μεταναστών).

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου