Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

33η ΕΜΑ στρ. Πολύκαστρου: Η Κόλαση του φαντάρου και ο Παράδεισος του Ακροδεξιού στρατιωτικού που φωνάζει "εάν ο πατέρας είναι πούστ.., πούστ.. θα βγει και ο γιος"

ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στρατόπεδο Πολύκαστρου η κόλαση του Έλληνα στρατιώτη ή αλλιώς ο παράδεισος κάθε ομοφοβικού ρατσιστή και φασίστα στελέχους.
Αρχικά να πω αυτήν την στιγμή κάνουμε την εκπαίδευση των ΣΠΕΝ εδώ στο Πολύκαστρο και τα πράγματα είναι απερίγραπτα .
Για να μας βάλω στο θέμα ένας από τους εκπαιδευτές μας αρχικά φαινόταν νορμάλ. Σιγά σιγά όμως άρχισε να ανοίγει το πλούσιο λεξιλόγιο του καθώς και το "ανοικτό μυαλό" του.
Άρχισε να μιλάει για επερχόμενο πόλεμο και ότι θα γεμίσουμε χαντάκια και άλλα σχετικά.
Ο τύπος νομίζει ότι ζούμε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μετά εκδήλωσε τα κόμπλεξ του άρχισε να μιλάει στην κλάση μπροστά σε παιδιά 18 χρόνων που είναι εύκολα επηρεαζόμενα ότι θα έπρεπε να σκοτώνουμε τους πρόσφυγες, να τους βουλιάζουμε τα πλοία.
Και ότι όλοι οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί, γενικά όλοι άνθρωποι από άλλη χώρα είναι δολοφόνοι, βρώμικοι, εγκληματίες και ότι πρέπει να κρεμιούνται, να αποκεφαλίζονται και το κεφάλι τους να τοποθετηθεί σε δοκό για παραδειγματισμό .
Όταν οι συνφάνταροι προσπάθησαν να εκφράσουν αντίλογο στον ακραίο ρατσιστικό και ακροδεξιό του λόγο επικαλέστηκε το βαθμό του και τους το Απαγόρεψε, ενώ υπάρχει κάλυψη από τους Αξιωματικούς και την Ιεραρχία της μονάδας.
Όμως υπήρξαν και άλλα ακραία περιστατικά καθώς συνάδελφος στην άσκηση πυρ και κίνηση λιποθύμησε.
Η άσκηση έγινε σε απάνθρωπες συνθήκες, με ντάλα ήλιο στους 37 βαθμούς και με έλλειψη νερού.
Το ΚΨΜ άργησε να έρθει μιάμιση ώρα .
Ο συνάδελφος που τελικά λιποθύμησε είχε αρχικά εκφράσει την αδυναμία του σε Στρατιωτικό λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και εκείνος του απάντησε «προχωρά, πρέπει να την βγάλεις την άσκηση».
Με τα πολλά καταφέρνει να την βγάλει, αφού τον βοήθησαν οι συνφάνταροι να βάλει την γεμιστήρα και να σηκωθεί. 
Το παλικάρι δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και εν τέλη αποδείχθηκε ότι έπαθε Ηλίαση.
Δεν του δώσανε ούτε μια ώρα ελεύθερος υπηρεσιών, συνέχισε το παιδί κανονικά τις υπηρεσίες και δεν ζήτησε ο ίδιος κάτι για να μην χώσει κανένα.
Μεγάλο ρεσπέκτ στο παλικάρι που σε σχέση με άλλους με έναν πονοκέφαλο ψάχνουν τρόπο να φύγουν.
Ο εκπαιδευτής την άλλη μέρα στην αναφορά αρχίζει να φωνάζει, να βρίζει και να λέει: 
«είστε φλωροι ρε; Πούστηδ..; 
Λιποθυμάτε 20 χρόνων παιδιά σαν πούστηδ.. 
Βέβαια όμως εάν η οικογένειά σας μεγάλωσε έτσι, από εκεί τα παίρνετε αυτά, εάν ο πατέρας είναι πούστ.., πούστ.. θα βγει και ο γιος».
Ουσιαστικά όλα αυτά τα έλεγε για τον συνάδελφο που λιποθύμησε. Αυτό καταλάβαμε όλοι.
Είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός να έχει τέτοια στελέχη και να μας επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο;
Είναι δυνατόν ο ίδιος ο υπεύθυνος του ΣΠΕΝ να μην βάζει αυτόν τον άνθρωπο στη θέση του;
Είναι δυνατόν οι Αξιωματικοί να μας αποθαρρύνουν και να μας τρομοκρατούν για να μην βγούμε Παραπονούμενοι, συγκαλύπτοντας στρατιωτικούς που Παρανομούν;
Είναι δυνατόν ΕΠ.ΟΠ. να μπορούν να μιλάνε έτσι για ανθρώπινες ψυχές, να εύχονται θάνατο, να βρίζουν τα θεία μπροστά σε θρησκευόμενους και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα;
Θέλω να σας πω παιδιά μακριά από αυτό στρατόπεδο.
Όλα τα καλά στελέχη φεύγουν γιατί δεν αντέχουν άλλο, εδώ φαντάσου οι φαντάροι.
Ελπίζω να γλυτώσουμε από αυτή την Κόλαση.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και η Διοίκηση της μονάδας αυτές τις καταγγελίες;
Γνωρίζει ο Διοικητής της Μονάδας αυτές τις Υβριστικές και Παράνομες συμπεριφορές, την αισχρή πολεμοκάπηλη και ρατσιστική προπαγάνδα;
Γνωρίζει ο Διοικητής ότι ακροδεξιοί Στρατιωτικοί αδίστακτα και συστηματικά διαδίδουν τις εμετικές μισαλλόδοξες απόψεις τους;
Γνωρίζει ο Διοικητής ότι Αξιωματικοί δεν επιτρέπουν στους φαντάρους να Παραπονεθούν, συγκαλύπτοντας τον Ακροδεξιό στρατιωτικό και διαμορφώνοντας ένα τοπίο Ανοχής;
Τι πρόκειται να πράξει ο Διοικητής;
Εμείς Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας και την λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων.
Διαφορετικά θεωρούμε όλους συνένοχους στην Ύβρη εναντίον των συνφάνταρων, των οικογενειών τους και των συνανθρώπων μας.
Που ακούστηκε Στρατιωτικός να βρίζει τους Πατεράδες μας που υποβάλλονται σε αυτές τις σοβαρές θυσίες για να στηρίξουν οικονομικά και ψυχολογικά τα στρατευμένα παιδιά τους, τα οποία Υποχρεώθηκαν σε στρατιωτική θητεία.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η πολεμοκαπηλεία και ο εθνικισμός, ο φασισμός και ο ρατσισμός πάνε χέρι χέρι και στρέφονται ενάντια στους εργαζόμενους, τους φαντάρους, τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Το κείμενο αυτό δικαιώνει την άποψη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και τον ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Συνάδελφοι και γονείς πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να Αντισταθούμε.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα μας, να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο, τον εθνικισμό, ρατσισμό και φασισμό.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

2 σχόλια:

  1. Είναι γνωστό από την πίεση των έξυπνων αξιωματικό έχουν λαλήσει μερική ΕΠΟΠ από την πίεση και ότι δεν είναι από εκεί και ποτέ δεν τους δίνουν σημασία,περί οικονομικά (επειδή δεν είναι από εκεί σε σχέση με τους άλλους που έχουν κάνει οικονομία) και υπάρχουν αυτή που πάνε στης ειδικές δυνάμεις με βύσμα για λίγα χρόνια τα οποία μέτρα για δίπλα και κάνουν πως γεννήθηκαν καταδρομείς (στα όνειρα τούς,το πιστεύουν κιόλας)κατά την άποψη μου ,από τέτοια λόγια που ακούς θέλουν όλοι ψυχολογική υποστήριξη και χάπια για 15μερες,ξέρουν η γιατροί αυτό που δίνουν σε μερικούς και καλά για άγχος αλλά τους κάνουν χαζούς όταν πρόκειται να γίνει Μήνυση σε ανώτερο με βύσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκεκριμένα το ποστ αφορά την 33ΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή