Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Αίμα - Τιμή-Εθνοφυλακή: η κυβέρνηση συγκροτεί τα ελληνικά ES-ES! Θα τους δώσει και όπλα;

Η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει αποφασισμένη να συγκροτήσει ένα πολύ αντιδραστικό και στρατιωτικοποιημένο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας πατώντας στην πολιτική κληρονομιά των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπου με πρωτοβουλία του τότε Υπουργού Άμυνας Πάνουν Καμμένου ανασυγκροτήθηκαν τα Τάγματα Εθνοφυλακής, βρίσκοντας άξιους συμπαραστάτες στις Ακροδεξιές Λέσχες Εφέδρων, γιάφκες ακραίων εθνικιστών, μιλιταριστών και φασιστών.
Ενώ το Υπουργείο Άμυνας αφήνει να διαρρεύσουν στα φιλικά και χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ και σαιτ  πληροφορίες ότι προωθείται η ψήφιση νομοσχεδίου για την Εθνοφυλακή που προβλέπει την οργάνωση Ταγμάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα, στα στρατόπεδα όλης της χώρας επιχειρείται Στρατολόγηση των απολυόμενων φαντάρων προκειμένου να Καταταγούν σε αυτή.
Οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δεν κάνουν λόγο για διαταγή αλλά ότι έχει δοθεί κατεύθυνση που περιλαμβάνει καλλιέργεια κλίματος προσέλκυσης νέων ανθρώπων στον πολεμικό και κατασταλτικό αυτό σχηματισμό.
Εξάλλου όλα αυτά προβλέπονται από το Δόγμα της Ολιστικής Άμυνας του ΝΑΤΟ αλλά και του Εθνικού Στρατού, την Εθνική Στρατηγική Ασφάλειας που επεξεργάζεται ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος.


Ο Χρυσαυγίτης Μπαντέμης καταδικασμένος για κακούργημα με τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο. Ο Μπαντέμης ήταν κάποτε ο πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής. Και είναι ο ίδιος που έχει ομολογήσει (εφημερίδα «Ψίθυροι», 29.4.2010) ότι η Χρυσή Αυγή «πρεσβεύει τον λαϊκό εθνικισμό-εθνικοσοσιαλισμό», λέγοντας ότι ο Χίτλερ είναι «ιστορικό πρόσωπο», γιατί «εφάρμοσε ένα κομμάτι του εθνικοσοσιαλισμού έτσι όπως έπρεπε». Έχει ομολογήσει και ότι η οργάνωσή του είναι ενάντια στη δημοκρατία, λέγοντας ότι «η δημοκρατία κατέστρεψε την ανθρωπότητα».


Τρίτος από αριστερά ο Παναγιώτης Μπαντέμης ποζάρει ως πυρηνάρχης Δράμας με τον αρχηγό του Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο Μπαντέμης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 14 ετών και 10 μηνών ως επικεφαλής της επίθεσης σε βάρος δύο γυναικών από τη Βόρεια Ηπειρο στο Μεταξουργείο το 2011.

ΕΘΝΟΣ-ΦΥΛΗ-μια κοινωνία Στρατιωτική Φυλακή
Οι σχεδιασμοί για την αντιδραστική ανασυγκρότηση της Εθνοφυλακής κινούνται σε δύο επίπεδα.
Όσον αφορά τα νησιά και τον Έβρο, η κυβέρνηση και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο αρχικά επιχειρούν να Στρατολογήσουν τους Απολυόμενους φαντάρους, αλλά επί της ουσίας τους Επιτάσσουν ως Πολίτες-Οπλίτες αορίστου χρόνου (ακραίο φασιστικό σλόγκαν των Λεσχών Εφέδρων).
Οι αυριανοί αυτοί Εθνοφύλακες θα είναι χρεωμένοι όπλο και πυρομαχικά, ενώ θα ακολουθούν τον Κανονισμό της Ελληνικής Αστυνομίας για την φύλαξη τους. Επίσης, υποχρεωτικά θα συμμετέχουν στις ασκήσεις που πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα (πραγματοποίηση βολών), ενώ ολοένα συχνότερα τα τελευταία χρόνια τα Τάγματα Εθνοφυλακής εντάσσονται οργανικά σε μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις π.χ πανελλαδική άσκηση Παρμενίωνας.

Επιτασσόμενος Οπλίτης με αμοιβή ένα πακέτο τσιγάρα και ένα κουτί μπύρα ή ένα ποτήρι κονιάκ.
Υπάρχει ειδικό κονδύλι για να εξασφαλιστεί ότι ο Διοικητής θα προσφέρει ένα πακέτο τσιγάρα και ένα κουτί μπύρα ή ένα ποτήρι κονιάκ στους συμμετέχοντες στις ασκήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στρατολόγηση των Φαντάρων συνοδεύεται με Κατήχηση για τον ρόλο των Ταγμάτων Εθνοφυλακής που δεν είναι άλλος από αυτόν της Εσωτερικής Ασφάλειας. Σε περίπτωση πολέμου και στο πλαίσιο της διαρκούς αντιμετώπισης των ασύμμετρων απειλών, οι Εθνοφύλακες αυτών των περιοχών αναλαμβάνουν τη φύλαξη εγκαταστάσεων και αντιμετώπιση των μειονοτικών πληθυσμών, για τους οποίους υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια που προβλέπουν την συγκέντρωση τους σε προαποφασισμένους χώρους. Την φρούρηση των "αιχμαλώτων" μειονοτικών θα αναλάβουν τα Τάγματα Εθνοφυλακής. Έλληνες πολίτες που αντιμετωπίζονται ως εσωτερικός εχθρός και 5η φάλαγγα! 
Δεν μπαίνουν όμως μόνο οι μειονοτικοί πληθυσμοί στο στόχαστρο τους. Η Κατήχηση παρουσιάζει τους αυριανούς Εθνοφύλακες ως "θεματοφύλακες του έθνους" που θα δρουν ως μια "βοηθητική Αστυνομία" για να εκκαθαριστεί ο εθνικός κορμός από τα ακραία στοιχεία, από τους κινδύνους για το κράτος: κομμουνιστές, αναρχικούς, ομοφυλόφιλους κλπ.
Τέλος, οι Εθνοφύλακες έχουν ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση των προσφύγων και μεταναστών.

ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ
Σε δεύτερο επίπεδο η κυβέρνηση επιχειρεί την ενσωμάτωση των ακραίων Μιλιταριστικών συνδέσμων των Ειδικών Δυνάμεων και κυρίως των εθνικιστικών-φασιστικών Λεσχών Εφέδρων στις Ομάδες Εθνοφυλακής που συγκροτούνται από τον Έβρο και πίσω, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα. 
Είναι μια διαδικασία που άρχισε από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με πρωταγωνιστή τον τότε ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ηγέτη των ακροδεξιών εθνικιστών ΑΝΕΛ. 
Τότε επιχειρήθηκε η ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση της Εθνοφυλακής, θεσπίζοντας το 2017 ως Έτος Εθνοφυλακής.
Τότε έγινε η ακόμη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική σύγκλιση Στρατού-Εθνοφυλακής-Λεσχών Εφέδρων, για την οποία είχαν εργαστεί οι Στρατηγοί Κωσταράκος και Φραγκούλης Φράγκος. Όμως καθοριστικό ρόλο παίζει ο Στρατηγός Στεφανής, Αρχηγός ΓΕΣ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και φερόμενος ως συντάκτης του νομοσχεδίου για την Εθνοφυλακή που προωθεί ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς.
Πέρα όμως από την αναβάθμιση του Μιλιταρισμού και την ένταση της στρατιωτικοποίησης του λαού μας, επιχειρήθηκε η Νομιμοποίηση των Λεσχών Εφέδρων, γνωστές γιάφκες της Ακροδεξιάς και των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής επιτρέποντας την γενικευμένη συμμετοχή τους στις Παρελάσεις, όπου φώναζαν τα γνωστά εμετικά τους συνθήματα.
Και θυμίζουμε ότι το σύνθημα "ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ" ήταν το σύνθημα των ES-ES.  
Μάλιστα, οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων πιέζουν ώστε όταν θα μετασχηματιστούν σε Ομάδες Εθνοφυλάκων που θα δρουν στα αστικά κέντρα να φέρουν όπλα! Να επισημάνουμε ότι τα όπλα έχουν αφαιρεθεί εδώ και δεκαετίες από τους Εθνοφύλακες που δεν είναι σε Έβρο και νησιά.
Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι αυτές οι Λέσχες των ακραίων εθνικιστών αποτελούν τμήμα του Βαθέος Κράτους, στηρίζουν την κυβέρνηση στις αντιδραστικές και πολεμοκάπηλες επιλογές της (είναι χαρακτηριστική δράση τους στον Έβρο την άνοιξη του 2020) και επιχειρούν να καλύψουν τον επικίνδυνο ρόλο τους πίσω από τον Εθελοντισμό και τη δράση τους στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας: αντιμετώπιση πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών κλπ.

Έτσι βλέπουμε πως συγκροτείτε το σύγχρονο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας τόσο ενάντια στον εξωτερικό όσο και ενάντια στον εσωτερικό εχθρό. Εξάλλου, ο προσεκτικός  παρατηρητής θα επισημάνει ότι το κρίσιμο έτος για τον ελληνικό καπιταλισμό είναι το 2011. 
Τότε ο πρωθυπουργός Γιωργάκης Παπανδρέου εξαγγέλλει από το ακριτικό Καστελόριζο τόσο τα Μνημόνια, όσο και τις διεκδικήσεις της ελληνικής άρχουσας τάξης σε ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα στην Μεσόγειο.  
Είναι η αφετηρία των ελληνικών διεκδικήσεων στη Μεσόγειο και του αναβαθμισμένου ρόλου στην περιοχή που για να επιτευχθούν απαιτούν στρατηγικές συμμαχίες με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, συγκρότηση Πολεμικών Αξόνων μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, ανασυγκρότηση του ελληνικού στρατού, πολεμικούς εξοπλισμούς δεκάδων δις ευρώ και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών, μεγαλύτερη και πιο ενεργή πολεμική συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. 
Ελληνικός καπιταλισμός που βασίζει τα νέα πλάνα ανάπτυξης της αστικής κερδοφορίας και μετασχηματισμού του στην εκμετάλλευση και υποταγή του κόσμου της εργασίας, στις επενδύσεις, την ανάπτυξη του ενεργειακού τομέα και στο πόλεμο!    
Δεν είναι τυχαίο ότι το 2011, και ενώ τα κινήματα των αγανακτισμένων συγκρούονται με  την Αστυνομία, ψηφίζεται νέος νόμος για τα Τάγματα Εθνοφυλακής.
Διαβάστε επίσης:

Μιλιταριστές προπαγανδίζουν νομοσχέδιο για την Εθνοφυλακή και τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων

Και επειδή η αστική πολιτική είναι ενιαία, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα αποκαλύψει το ποιος είναι ο εσωτερικός εχθρός του Στρατού, των Ταγμάτων Εθνοφυλακής και των Λεσχών Εφέδρων:
Στρατιωτικές ασκήσεις ανακατάληψης εργοστασίων με άρωμα… ΔΕΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΥΝΑΣ/ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταβαίνουμε ότι έχουμε μπροστά μας την αποκάλυψη του νέου κράτους Άμυνας/ Ασφάλειας που συγκροτείται.
Ένα κράτος εχθρικό για τον  κόσμο της εργασίας και την νεολαία.
Ένα κράτος που δεν είχε ούτε έχει πρόβλημα να ενσωματώσει τους φασίστες και τους ΝΑΖΙ για να μπορέσει να υποδουλώσει την εργατική τάξη και να εξυπηρετήσει τους στρατηγικούς στόχους της άρχουσας τάξης.
Το ζήσαμε με τα Μνημόνια και το πως οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής συνεργάστηκαν με το κράτος και την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Στην νέα εποχή του ελληνικού καπιταλισμού, με την συγκρότηση του Ισραήλ των Βαλκανίων και της ευρύτερης Στρατιωτικοποίησης τους ανατίθεται ξανά ρόλος.
 Ρόλος Εθνοφύλακα!  
Πρέπει να Αντισταθούμε.
Στους αστικούς στόχους και σχεδιασμούς που επιβάλλονται μέσω της προπαγάνδας των εθνικών κινδύνων.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί την Αριστερά, κάθε αγωνιστή και συλλογικοτητα, τα κοινωνικά κινήματα των εργαζομένων και της νεολαίας να παλέψουν ενάντια στην Ψήφιση του νομοσχεδίου για την Εθνοφυλακή.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου