Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

193 και 194 MLRS: Ξεχύθηκε το χαφιεδότσουρμο να βρει ποιοι αγωνίζονται και καταγγέλλουν

Ήταν αναμενόμενο...
Ο Στρατός έφτασε να θεωρεί ως Εσωτερικούς του Εχθρούς τους συνφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη που υπηρετούν στην 193 και 194 MLRS, οι οποίοι αρνούνται να Υποταχθούν στους ακροδεξιούς Αξιωματικούς νοσταλγούς της Χούντας των Συνταγματαρχών, τους προπαγανδιστές του συμμοριπολέμου και κάθε συντηρητικής, αντιδραστικής, εθνικιστικής και μιλιταριστικής καφρίλας.
Τους συνφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη που δύο χρόνια, μέσα από τις δεκάδες επιστολές τους καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες, τις προβληματικές εγκαταστάσεις, την Αυθαιρεσία, τις επικίνδυνες πρακτικές συντήρησης των πολεμικών μέσων, τους θανάσιμους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία, την απειλή για το περιβάλλον αλλά και τους κατοίκους των γειτονικών περιοχών.
Καταγγελίες που άλλοτε προκάλεσαν την παρέμβαση της Ιεραρχίας και ανάγκασαν στην λήψη μέτρων, άλλοτε απαντήθηκαν με Ψέματα και με Απειλές.
Και επειδή το κλίμα Τρομοκρατίας δεν έφερε για αυτούς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα....
Επειδή συνεχίζουμε να τους αμφισβητούμε, να Υπερασπίζουμε τα Δικαιώματα των συνφάνταρων και κυρίως το Ύψιστο Αγαθό, αυτό της Ανθρώπινης Υγείας και Ζωής, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση Χαφιέδες! 
Με τους ρουφιάνους στρατιωτικούς της αυλής του γνωστού άγνωστου  Ακροδεξιού Αξιωματικού, επιχειρούν να βρουν ποιο στέλεχος ή ποιοι φαντάροι και στελέχη στέλνουν τις Επιστολές...
Καταρχήν, προβαίνουν σε αισχρή προπαγάνδα που κάνει λόγο ότι "υπάρχει αναγκαιότητα να βρεθεί αυτός που αποτελεί εχθρός και απειλή του Στρατού, του Κράτους, του Έθνους του ίδιου καθώς έχουν το θράσος να διαδίδουν ότι μπορεί να είναι και πράκτορας Ξένης Δύναμης"!

Αλήθεια, τι απαντά το Γ Σώμα Στρατού και η 1η Στρατιά;
Ποιος είναι ο ρόλος της Διοίκησης Πυροβολικού;
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο και κατευθυντήριες υποδείξεις σε στρατιωτικούς των δύο μονάδων ώστε να βρεθεί ο ή οι συγγραφείς των επιστολών όπως μας καταγγέλλεται;

Για μια ακόμη φορά προβάλλεται το εθνικό συμφέρον και το καλό του στρατού για να συγκαλυφθούν τα κακώς κείμενα που απειλούν καθημερινά συνφάνταρους και χαμηλόβαθμα στελέχη.
Εφαρμόζονται πρακτικές που θυμίζουν τον ακροδεξιό ΙΔΕΑ που οδήγησε στην Χούντα των Συνταγματαρχών.
Αλλά μας θυμίζει και τις πρακτικές που εφάρμοσε πρόσφατα το πως αντιμετώπισε η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη τον καθηγητή Λύτρα, γιατί απέδειξε ότι η συντριπτική μερίδα των χιλιάδων νεκρών από τον κορονοιό προήλθαν εξαιτίας των εγκληματικών κυβερνητικών πολιτικών.
Αυτά είναι τα Δόγματα του σύγχρονου κράτους Άμυνας/Ασφάλειας.
Όποιος λέει την Αλήθεια, τους Αμφισβητεί και Αγωνίζεται για το κοινό καλό θεωρείται και αντιμετωπίζεται ως Εχθρός.

Εμείς απαιτούμε από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να πάρει δημόσια θέση για την επικίνδυνη αυτή επιχείρηση που συντελείται στην 193 και 194 MLRS.
Αυταρχική πρακτική που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά που εφαρμόζει το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν με το οποίο αναδεικνύονται σοβαρή ομοιότητα!

Τους Απαντάμε:
ο Εκφοβισμός τους δεν θα περάσει.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζει τη δράση του και στέκει στο πλευρό όποιου υπερασπίζει και μάχεται για τα Δικαιώματα μας, την Αξιοπρέπεια, την Υγεία και την Ανθρώπινη Ζωή.     
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Με τόσα βαθειά λάρυγγα ακόμα δεν πνίγηκαν,για να τρέχουν τους άλλους,εδώ άλλος 25 χρόνια και ακόμα δεν ξέρει, ειδικότητα με ένα κουβά γιαούρτι μπήκαν μερική αλλά να κοροϊδεύουν άλλους είναι πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή