Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΑΥ Μαλάκι 32 Ταξιαρχία: Tαραχή μετά την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τον Ρατσισμό του Στρατού και τους Ουκρανούς πρόσφυγες!

Μεγάλη ταραχή προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Καταρχήν υπήρξε άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας που απευθύνθηκε στη μονάδα για να ερευνήσει αν ισχύουν τα όσα καταγγέλλουν οι συνφάνταροι στην καταγγελία τους.
Πραγματοποιήθηκε νυκτερινή Αναφορά όπου ακούστηκαν Απειλές του στυλ "να δεν βρεθεί ποιος έγραψε την καταγγελία μέχρι το πρωί θα κοπούν οι άδειες στους υπόλοιπους φαντάρους που υπηρετούν στο ΚΑΑΥ στο Μαλάκι".
Επιχειρήθηκε λοιπόν να επιβληθεί ένα καθεστώς Τρομοκρατίας από Αξιωματικούς που έχουν δώσει όρκο να διαφυλάττουν τους Νόμους και το Σύνταγμα.
Απείλησαν και Τρομοκράτησαν Αξιωματικοί που προπαγανδίζουν ότι έχουν αγαστές σχέσεις με τους φαντάρους...
ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ στους διαστρεβλωτές της πραγματικότητας!
Εμείς Απαιτούμε από το ΓΕΣ να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που Παραβιάζουν με τον πλέον αδίστακτο τρόπο που αναφέρει συγκεκριμένα ότι το ατομικό παράπτωμα δεν επιφέρει συλλογική ποινή.
Αυτά τα κάνανε οι ΝΑΖΙ Γερμανοί κατακτητές καίγοντας χωριά και σκοτώνοντας αμάχους για να αντιμετωπίσουν την ηρωική αντίσταση του λαού μας.
Αμφισβητούμε με τον πλέον απόλυτο τρόπο ότι η δημοσιοποίηση των καταγγελιών των φαντάρων είναι παράπτωμα.
Είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα και το τρέμουν όσοι θέλουν να κρύψουν τις Αυθαιρεσίες των στρατιωτικών, την στυγνή εκμετάλλευση και καταπίεση του Στρατού, ορθώνοντας στεγανά.  

Το πιο σημαντικό σημείο όμως της καταγγελίας και αυτό που πόνεσε περισσότερο είναι η αναφορά στους Ουκρανούς πρόσφυγες που φιλοξενούνται στα ΚΑΑΥ.
Τους πόνεσε γιατί αποκαλύφτηκε ο ρατσισμός του Στρατού που επαναπροωθεί στον Έβρο πρόσφυγες-μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και Αφρική, αλλά φιλοξενεί πρόσφυγες στα ΚΑΑΥ αρκεί αυτοί να είναι λευκοί, χριστιανοί και να προέρχονται από τον πόλεμο της Ουκρανίας, έχοντας διαλέξει την σωστή πλευρά, αυτής των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ.
Όπως έχει διαλέξει η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη που δηλώνει ότι πολεμά ενάντια στην Ρωσία του Πούτιν.

Στις καταγγελίες για το άθλιο φαγητό οι στρατιωτικοί και οι εγκάθετοι δηλώνουν ότι προσφέρουν το φαγητό που δίνει ο στρατός παντού στην Ελλάδα.
Μα τις δεκάδες καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το αισχρό φαγητό που δίνουν στους συνφάνταρους δεν τι διάβασαν;
Εγκάθετοι αξιωματικοί διαδίδουν για να δικαιολογήσουν την Εκμετάλλευση των συναδέλφων στα ΚΑΑΥ, όπου δουλεύουν άμισθα για να εξασφαλίσουν οι Αξιωματικοί ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ότι είναι βύσματα...
Καταρχήν, οι περισσότεροι φαντάροι που βρίσκονται στα ΚΑΑΥ τους θερινούς μήνες είναι Αποσπασμένοι που δεν τους ρώτησε κανείς.
Όσοι βάζουν βύσμα για να πάνε εκεί αποφεύγοντας ασκήσεις είναι συνυπεύθυνοι για το άθλιο καθεστώς λειτουργίας των ΚΑΑΥ.
Είναι οι ίδιοι φοβισμένοι στρατιώτες που κλείνουν το στόμα τους, στέκουν φοβισμένοι μπροστά στην εκμετάλλευση, δεν αντιστέκονται και το μόνο που τους νοιάζει είναι αν θα πάρουν καμιά Τιμητική για την ξεφτίλα που υπέστησαν!    

Το μέγιστο όμως μερίδιο της ευθύνης για το άθλιο καθεστώς λειτουργίας των ΚΑΑΥ το έχει το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο.
Όταν ο λαός μας πλήρωνε 60 και 70 ευρώ ημερησίως για ένα δωμάτιο ώστε να κάνει μια βδομάδα διακοπές, οι Αξιωματικοί πληρώνουν τέσσερα ευρώ για την παραμονή ολόκληρης οικογένειας σε οίκημα και καταβάλλουν δέκα (10) ευρώ για να φάνε στο εστιατόριο.
Ποιος άλλος εκτός τους Αξιωματικούς απολαμβάνει αυτά τα προνόμια; 

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Μακαρι να ειχα λεφτα να εκανα διακοπες σε αυτα τα ΚΑΑΥ μια φορα πηγα να δω και με μισο ματι μας εβλεπαν ητανε ξεκαθαρο οτι δεν ειναι για ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή