Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Βάση «ιπτάμενων κατασκόπων» των Αμερικανών στην 110 ΠΜ στη Λάρισα

Η 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα εξελίσσεται σε σημαντικό πολεμικό ορμητήριο των Αμερικανών, με αναβαθμισμένη συμμετοχή στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό.
Από την Άνοιξη του 2021 οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν βάλει στη φαρέτρα τους τα ισραηλινά UAV’s HERON, τα οποία υπάγονται στη νεο-συσταθείσα Διακλαδική Μονάδα Medium Altitude - Long Endurance UAV (MALE UAV), η οποία υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ μέσω του ΓΕΑ και εδρεύει στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο. 
Είναι πλήρως ενταγμένα στις επιχειρησιακές αποστολές και δίνουν συνεχή εικόνα και δεδομένα τόσο στη βάση τους στη Σκύρο όσο κυρίως στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, αλλά και το Λιμενικό και την ΕΛ.ΑΣ.
Αυτό σημαίνει ότι εφαρμόζεται συνολικά το Δόγμα Άμυνας/Ασφάλειας με ενεργή συμμετοχή των UAV στη δίωξη προσφύγων-μεταναστών, υπηρετώντας τις ανάγκες της Ευρώπης Φρούριο. 
Παράλληλα, «τρέχει» το πρόγραμμα για την απόκτηση τριών UAV τύπου MQ-9 Reaper, με πολλαπλές δυνατότητες.
Πέρα από το κατασκοπευτικό τους έργο, μπορούν να συμμετέχουν  σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, έχοντας τη δυνατότητα να παραμένουν χωρίς ανεφοδιασμό στον αέρα έως και 48 ώρες και ακτίνα δράσης μέχρι την Κύπρο.
Το αμερικανικό MQ-9 Reaper

Ωστόσο, στη Λάρισα και την 110 Πτέρυγα Μάχης, όπου οι Αμερικανοί την έχουν καταστήσει αμερικανικό στρατηγείο από την οποία ελέγχουν Βαλκάνια και Μεσόγειο, έφτασαν τα πρώτα αμερικανικά UAV's.
Το σχέδιο του ΓΕΕΘΑ προβλέπει τη δημιουργία Αεροπορικής Βάσης που θα φιλοξενεί μόνο τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αυτή δεν είναι άλλη από την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.
Θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση μας:

«Απόβαση» Αμερικανών στην 110 ΠΜ Λάρισας καθώς δημιουργούν ένα πολεμικό τόξο από την Σούδα έως τη Θράκη

«Απόβαση» Αμερικανών στην 110 ΠΜ Λάρισας καθώς δημιουργούν ένα πολεμικό τόξο από την Σούδα έως τη Θράκη
Με τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας να μετατρέπεται ξανά σε ορμητήριο για τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη τύπου MQ-9 Reaper.
Το ένα μετά το άλλο, μεταγωγικά αεροσκάφη της Αμερικανικής Αεροπορίας προσγειώνονται στην 110 ΠΜ αλλά και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρουν εξοπλισμό ο οποίος εγκαθίσταται στη Λάρισα με σκοπό, εντός των επόμενων εβδομάδων, να ξεκινήσουν οι πτήσεις των MQ-9.Οκτώ UAV.
Όποιος προσέξει τις παράλληλες πολεμικές κινήσεις των Αμερικανών στην Σούδα, τον Βόλο, την Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη θα διαπιστώσει ότι οι Πολέμαρχοι των ΗΠΑ, με την αγαστή συνεργασία της κυβέρνησης ΝΔ και του στρατιωτικού κατεστημένου συγκροτούν ένα βαλκανικό δίκτυο υποδομών και αναβαθμισμένης παρουσίας πολεμικών μέσων/στρατευμάτων που λειτουργεί ως ενιαίος χώρος για την εκδήλωση της αμερικανικής επιθετικότητας από τη Μαύρη Θάλασσα και τα Βαλκάνια, μέχρι την Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.
Αυτοί οι εξτρεμιστικοί ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί βρίσκουν την σύμπραξη του ελληνικού αστικού κατεστημένου με κορυφαία στιγμή της ελληνο-αμερικανικής συμμαχίας την υπογραφή της πρόσφατης συμφωνίας που καθιστά για πάντα ολόκληρη την ελληνική επικράτεια βάση και πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ.
Ενώ όλο και περισσότεροι λαοί γυρνούν την πλάτη στις ΗΠΑ η ελληνική άρχουσα τάξη γίνεται ο καλός τους και πιστός Στρατιώτης.
Αυτή είναι η Ασφάλεια και Σταθερότητα που προσφέρει το ελληνικό αστικό κράτος.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου