Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Στρατός, εκεί που κυριαρχεί ο Παραλογισμός: Σκοπιά 700 μέτρα εκτός στρατοπέδου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Μια ακόμη καταγγελία συναδέλφου περιγράφει τον Παραλογισμό που επικρατεί στον Στρατό και το χώσιμο των συνφάνταρων που αυτές τις δύσκολες εποχές επιβαρύνονται με το τεράστιο οικονομικό κόστος της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας.
Διαβάζουμε:
Είναι δυνατόν να υπάρχει σκοπιά εκτός στρατοπέδου κοντά στα 700 μέτρα: Εκεί που είναι τα καύσιμα και άμα γίνει κάτι, κάνεις δεν θα σε ακούσει. Απλά ντροπή για τον ελληνικό στρατό.
Μερικοί Αξιωματικοί δεν ξέρουν να σέβονται τίποτα.
Δεν ξέρουν τι κουβαλάς και πως είναι να είσαι μακριά από την οικογένεια σου η οποία δεν έχει εισόδημα για να καλύψει το σημαντικό κόστος μιας θητείας που καταντά έμμεση φορολόγηση των φτωχών και Αξιοπρεπών ανθρώπων που δεν ξεφτιλίζονται με τα βύσματα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Το μεγάλο ζήτημα είναι να Μπλοκάρουμε την Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση των συνφάνταρων.
Δίκτυο Σπάρτακος: Να αυξηθεί στο ύψος του Βασικού ο μισθός-κοροϊδία των φαντάρων
Να αυξηθεί ο μισθός του κάθε φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού, να εγγράφονται οι στρατεύσιμοι στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την απόλυσή τους από τον στρατό, να αναγνωρίζονται τα ένσημα για τους μήνες της θητείας και να αναλαμβάνει το υπουργείο το κόστος μετακίνησης σε εξόδους και άδειες, ζητά το Δίκτυο Ελεύθερών Φαντάρων Σπάρτακος με πρόταση-ψήφισμα που ανάρτησε χθες στην ιστοσελίδα του ώστε να πάψει η «εξευτελιστική» αμοιβή των μόλις 8,7 ευρώ το μήνα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δαπανά 65 δισ. ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων στρατιωτικών, δίνει το 2,4% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, οργανώνει πανάκριβες διεθνείς ασκήσεις (ΗΝΙΟΧΟΣ 2022) πρόβα τζενεράλε για ιμπεριαλιστικούς πολέμους ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη και παράλληλα να επωφεληθεί το ελληνικό κεφάλαιο από τις «ευκαιρίες» που μπορεί να παρουσιαστούν. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως αναλώσιμους, βαθαίνουν την οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση, που πολύ συχνά οδηγεί σε ατυχήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το Δίκτυο όπου επισημαίνει ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν αυξηθεί τα εισιτήρια για τα πλοία τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία ΚΤΕΛ και τα κόμιστρα ταξί.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

1 σχόλιο:

  1. Καταρχην γιατι δεν υπαρχει πυροσβεστικο συστημα εκει και να υπαρχει κτηριο το ποιο να σε προστατευη απο της καιρικες συνθηκες ?.Γιατι εαν αρρωστησεις με τα νες δεδομενα πας και καλα σε απομονωση,για να μην κολλησεις και τους υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή