ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Λόχος Στρατηγείου 95 ΑΔΤΕ Ρόδου (Μεραρχία): Οι υπηρεσίες ατελείωτες για τους πεινασμένους φαντάρους που δίνουν ελάχιστο φαγητό

ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αναφέρομαι στον Λόχο Στρατηγείου, 95 ΑΔΤΕ Ρόδου (Μεραρχία). 
Οι υπηρεσίες των στρατιωτών υπερβαίνουν τις 20 ανά μήνα συστηματικά, λόγο έλλειψης ατόμων. 
Παράλληλα, η ποσότητα του μεσημεριανού φαγητού δεν είναι επαρκής καθώς υπάρχουν ημέρες στις οποίες ορισμένοι στρατιώτες δεν τρώνε καν.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Ξανά και ξανά, οι ίδιες καταγγελίες.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποκαλύπτει όλη την αθλιότητα της.
Αφήνει τους φαντάρους νηστικούς καθώς τα κονδύλια περιορίζονται και τους αναγκάζει να πληρώνουν για να αγοράζουν ακριβά προϊόντα από τα ΚΨΜ και να κερδίζει ο Στρατό.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που κυνηγά τους ψήφους και ενδιαφέρεται μόνο για κομματικές εξυπηρετήσεις, βαρώντας προσοχή στα τοπικά βύσματα και τους γόνους των πλουσίων.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αύξησε την στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες αλλά αδειάζει τα στρατόπεδα της παραμεθορίου, χώνοντας και φυλακίζοντας τα φτωχόπαιδα των λαϊκών οικογενειών, τα οποία Υποχρεώνονται να κάνουν θητεία σε Έβρο και Νησιά.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από τον Στρατηγό.
Συνάδελφοι, μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με κοινό αγώνα και έκφραση Αλληλεγγύης μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.
Στείλτε μας και τις νέες καταγγελίες σας.
Η Δημοσιότητα είναι δύναμη για τους αγωνιζόμενους φαντάρους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr  

1 σχόλιο:

  1. Σε ολα υπαρχει μια λυση για λιγοτερες υπηρεσιες και λιγοτερα περιπολα εξω με την στατονομια τα οποια να υπαρχουν περιπολα και να ξεκινανε απο της 18:00 η θα υπαρχει τμημα 6 ατομα που με βασει απο της καμερες θα βγαινουν καθε 30 λεπτα η 1 ωρα εξω για ελεγχο η Κεντρικη πυλη δεν θα την απασχολουν πουθενα αλλα αυτο εξαρταται απο το μεγεθος ,εαν ειναι μικρο δεν βλεπω τον λογο να γινονται 20 εκτος εαν εχει ΣοΑ που ειναι ηλιθιο,γιατι η υπολοιπη εξω που νοικιαζουμε ειμαστε στην ζουγκλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή