Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΚΕΤΘ Αυλώνα: Μαζικές καταγγελίες ΕΠ.ΟΠ. εναντίον του Αυταρχισμού και της Απανθρωπιάς που επικρατεί

Πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για τα όσα απάνθρωπα συμβαίνουν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας. 
Καταγγελίες που απηχούν το κλίμα που επικρατεί και στα υπόλοιπα Κέντρα Εκπαίδευσης ΕΠ.ΟΠ. -124 ΠΒΕ, Κέντρο Κανελλόπουλος, ΚΕΕΔ.
Καταγγελίες που περιέγραψαν ότι υπήρξαν ακόμη και Αποχωρήσεις εκπαιδευόμενων ΕΠ.ΟΠ. καθώς συνειδητοποίησαν με τον πιο βίαιο και σαδιστικό τρόπο τι σημαίνει καριέρα στον φτωχό για τους νέους που θεώρησαν ότι ο Στρατός είναι μια διέξοδος από την Ανεργία.
Όμως ο Στρατός είναι η Είσοδος στον Πόλεμο και τους Φόνους Αμάχων, στο αισχρό κυνήγι προσφύγων, στο Παράλογο και την Κτηνωδία, στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πλουσίων, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Καλούμε την νεολαία να Αρνηθεί να γίνει Μισθοφόρος Στρατιώτης ΕΠ.ΟΠ και ΟΒΑ. 
Φύγετε όσο πιο μακριά από τον Στρατό Μπορείτε.
Εσάς πρώτος λιώνει και αποκτηνώνει! 

Πρώτη ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε Νεοσύλλεκτοι ΕΠΟΠ και πρόσφατα μας ενημέρωσαν ότι η άδεια της ορκωμοσίας μας θα είναι 3 μέρες
Πράγμα παράλογο καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φύγουν για ένα 2ημερο ουσιαστικά.
Οι περισσότεροι είναι από βόρεια Ελλάδα και νησιά. 
Θέλουμε να εκφράσουμε από μεριά μας τα απαράδεκτα, τραγελαφικά και αυταρχικά γεγονότα τα οποία συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας στο βωμό της καριέρας Αξιωματικών. 
Παίζουμε τις ζωές μας και τις ζωές των οικογενειών μας και με τα ελάχιστα χρήματα τα οποία διαθέτουν ο καθένας μας ξεχωριστά.

Δεύτερη ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
3 ημέρες άδεια Ορκωμοσίας για τους νέους ΕΠ.ΟΠ.!
45 ημέρες μακριά από τις οικογένειες μας.
Και αυτοί που είναι από τα νησιά ποτέ θα προλάβουν να πάνε και να επιστρέψουν; 
Και εάν δεν πάνε ποιος θα τους καλύψει τα έξοδα για διαμονή κάπου; Όπως μας απάντησαν όταν τους θέσαμε τα ζητήματα που προκύπτουν από την παράλογη απόφαση τους "μείνετε μέσα"! 
Δηλαδή, άλλες τρεις (3) μέρες Εσώκλειστοι στο ΚΕΤΘ Αυλώνας γιατί το θέλουν Αξιωματικοί που απολαμβάνουν τόσα προνόμια και μας έκαν τον βίο αβίωτο τόσες μέρες.
Αίσχος απαράδεκτο !

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Βασικα ολο αυτο ειναι μια παροδια,λες και θα γινουν marines corp ,τα χαζα περνουμε και δεν βλεπουμε τι κανει το καθε τμημα ξεχωριστα αλλα η δικη μας που δεν ξερουν να μιλανε πανω απο 3 γλωσσες και γνωριζουν μονο 1 η βλαχοι πανε να κανουν τα δικα τους δηλαδη Ολοι για Ολα =ονομα και πραμα με αλλα λογια το βυσμα δεν θελει να παει στο νησι και στελ΄νει εσενα για να μην φυγει και εσυ που ητανε να πας στο τοπο σου δεν θα πας αλλα πας αλλου για να εχεις τα διπλα εξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή