Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Άλλη μια Αυτοκτονία στον Στρατό: Νεκρός 19χρονος σμηνίτης

O 19χρονος είναι ο 32ος που χάνει την ζωή του στις Ένοπλες Δυνάμεις -τουλάχιστον με τα δημοσιευμένα στοιχεία γιατί τα Επιτελεία είναι εξαιρετικά φειδωλά!
Ένας 19χρονος σμηνίτης τραυματίστηκε θανάσιμα με το όπλο του, το πρωί του Σαββάτου.
Ο σμηνίτης Ζ.Μ., ο οποίος υπηρετούσε στη Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο, εν ώρα υπηρεσίας, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Ο 19χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως γράφει η ανακοίνωση του ΓΕΑ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνονται με ραγδαίο τρόπο οι Αυτοκτονίες και οι απώλειες στον Στρατό.
Η αύξηση αυτή που δεν απασχολεί την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έχει να κάνει με την ενταντικοποίηση της εκπαίδευσης και την Πολεμοκαπηλεία που επικρατεί, τις άθλιες συνθήκες και τις αισχρές συμπεριφορές των Αξιωματικών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι πολεμά τον Πούτιν και οι συνεκπαιδεύσεις με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ απογειώνονται.
ΕΧΧΟΝ ΜΟΒΙL και Λάτσης προσδοκούν τεράστια κέρδη από τα ενεργειακά κοιτάσματα και ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός για τις ΑΟΖ, τα όποια κοιτάσματα και τον έλεγχο Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου εντείνεται.
Με αποτέλεσμα η λίστα του θανάτου φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών να μεγαλώνει ολοένα.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του άτυχου 19χρονου σμηνίτη που χάθηκα τόσο νωρίς και τόσο άδικα.
Εμείς εντείνουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου