Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον Α/ΓΕΕΘΑ που ήταν ο στόχος 519c; Τι γράφει το Documento


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Οι παρακολουθήσεις από την κυβέρνηση της ΝΔ είναι τεράστιο θέμα και αποκαλύπτουν το τι σημαίνει το σύγχρονο κράτος Άμυνα/Ασφάλειας
Οι παρακολουθήσεις επίσης των ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου και του ΑΓΕΣ Λαλούση προκαλούν τεράστια ερωτηματικά.
Οι δύο αυτοί Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ταυτιστεί με μια περίοδο που ο Ελληνικός Στρατός προχωρά στην πιο αντιδραστική αναδιάρθρωση στην ιστορία του και ο ρόλος που αναλαμβάνει είναι ο πιο εχθρικός για τους λαούς, εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς του ελληνικού κεφαλαίου, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Ας θυμηθούμε τι έχει συντελεστεί στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επί Φλώρου.
Πραγματοποίηση αγορών όπλων πολλών δις ευρώ και δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις.
Εμπλοκή του Στρατού σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας και εξασφάλιση ότι από τα σύνορα της Ελλάδας-Ευρώπης Φρούριο δε θα περνά πρόσφυγας! Οι παράνομες Επααναπροωθήσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Στρατός είναι το αποκορύφωμα ενός ζητήματος στρατηγικής σημασίας για την αναβάθμιση του ρόλου του ελληνικού αστικού κράτους.
Βαθιά αντιδραστική Αναδιοργάνωση των Ειδικών Δυνάμεων που προσωπικά υπάγονται στο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο. Κατανοητοί οι απίστευτοι κίνδυνοι που προκύπτουν για τον λαό μας!
Οργανική ένταξη στην Αρχιτεκτονική Ασφάλειας των Δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων σε Μεσόγειο-Αφρική-Βαλκάνια-Μέση Ανατολή.
Στρατηγικές αναβαθμισμένες συμμαχίες με ΗΠΑ-Γαλλία, αλλά και με αντιδραστικά Αραβικά καθεστώτα και το Ισραήλ. Αποστολή Ενόπλων Δυνάμεων στην Σαουδική Αραβία με πολεμικό ρόλο και ετοιμότητα αποστολής στην Αφρική.  
Πρωτοφανή εμπλοκή-συμμετοχή στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Ας σκεφτούμε όλα αυτά τι σημαίνουν....

Γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον Α/ΓΕΕΘΑ που ήταν ο στόχος 519c; Τι γράφει το Documento
Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ είναι σοκαριστικές και είναι προφανές ότι υπάρχει όλο το αποδεικτικό υλικό. Ακόμη πιο σοκαριστικό όμως είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία σοβαρή αντίδραση ,ούτε από την κυβέρνηση ,ούτε από τον ίδιο τον Α/ΓΕΕΘΑ. Θέμα παραίτησης του δεν υπάρχει λένε όλες οι πηγές.Για την ακρίβεια ούτε που του περνάει από το μυαλό, όπως λένε!

Η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της γράφει ότι η παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ «δεν σχετίζεται με την εθνική ασφάλεια, αλλά με πς προμήθειες οπλικών συστημάτων και τα οικονομικά του στοιχεία. Δηλαδή όσοι τον παρακολουθούν θεωρούν προφανώς ότι δεν τυγχάνει εμπιστοσύνης σε θέματα που αφορούν το στράτευμα και τις προμήθειες και γι αυτό συλλέγουν στοιχεία εναντίον του. Αν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός είχαν οποιαδήποτε αμφιβολία για τον στρατηγό, έπρεπε να τον θέσουν εκτός στρατεύματος και αν είχαν περαιτέρω στοιχεία για παράνομη δράση του θα έπρεπε να τον ελέγξουν ποινικά. Δεν συνέβη όμως τίποτε τέτοιο και αυτό σύμφωνα με τις πηγές των πληροφοριών του Documento αποτελεί απόδειξη ότι τα στοιχεία συλλέγονταν με σκοπό τον εκβιασμό».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας συνεχίζει:

«Την προηγούμενη βδομάδα από την κυβέρνηση διέρρευσε ότι ο Κων. Φλώρος θα παραμείνει αρχηγός ΓΕΕΘΑ για ακόμη ένα χρόνο.

Η διαρροή δεν είναι τυχαία ούτε έμεινε ασχολίαστη από στελέχη του ΥΠΕΘΑ και των τριών Οπλων.«Είναι δυνατόν», λένε «να βγαίνει η είδηση ότι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων παρακολουθείται από την ΕΥΠ ως ύποπτος για την εθνική ασφάλεια και αυτός όχι μόνο να μην αντιδρά και να μη θίγεται αλλά να συνεχίζει να συμπορεύεται με αυτούς που φέρονταινα τον παρακολουθούν ωσάν να μην έχει συμβεί τίποτε; Ο ίδιος ο στρατηγός Φλώρος δικαιολογεί την έλλειψη αντίδρασής του με το επιχείρημα που χρησιμοποιεί δημόσια ότι όλα είναι συνωμοσιολογία.

Πώς μπορεί όμως να χρησιμοποιεί ένα τέτοιο επιχείρημα όταν έχει αποδειχθεί η παρακολούθηση του Κ Χατζηδάκη και η κυβέρνηση την έχει αποδεχθεί λέγοντας ότι δεν ευθύνεται η ίδια αλλά ένας παραμηχανισμός στην ΕΥΠ. Ακόμη κι αν είναι έτσι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δεν ενοχλείται που είναι παρακολουθούμενος από έναν παραμηχανισμό Δεν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει εξηγήσεις. Δεν επιθυμεί να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι οι οποίοι όχι μόνο εκτρέπουν το πολίτευμα αλλά παρακολουθούν και αυτόν που είναι εγγυητής της ασφάλειας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου