Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Εργασιακό bulling στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων- απειλές από Αξιωματικό στην Στρατιωτική Εκπαίδευση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Επικοινωνώ μαζί σας λόγω του εργασιακού καθημερινού bulling και της αναίτιας πίεσης που ασκεί συγκεκριμένος Αξιωματικός της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ευελπίδων στα χαμηλόβαθμα στελέχη. 
Συνέχεια χρησιμοποιεί φράσεις όπως "θα την πληρώσεις εσύ", 
"θα γίνει πανικός αν δε γίνει ότι λέω" κλπ. 
Να του θυμίσουμε ότι το σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον απαιτείς με απειλές και λεκτική βία.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Τι απαντά ο Στρατηγός Διοικητής στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων;
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι στην Σχολή Ευελπίδων κυριαρχούν η Βία και η Τρομοκρατία, η Αυθαιρεσία και η Κατάχρηση Εξουσίας.
Όμως υπάρχει ένα γενικότερο συμπέρασμα για τους νέους από τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα που ο Στρατός επιχειρεί να Στρατολογήσει ως Μισθοφόρους Στρατιώτες ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και να τους προσελκύσει στις Παραγωγικές Σχολές.
Από τις καταγγελίες των εκπαιδευόμενων ΕΠ.ΟΠ. στα Κέντρα Εκπαίδευσης, από όσους υπηρετούν σε Έβρο, νησιά ή ακόμη και χαμηλόβαθμα στελέχη σε μονάδες αστικών κέντρων, ακόμη και την ΣΣΕ, διαπιστώνουμε ότι τους φέρονται με τον χειρότερο τρόπο, τους θεωρούν σκουπίδια και Αναλώσιμους.
Μείνετε μακρυά από τον Στρατό.
Να μην γίνει κανείς Ένοπλος Τραμπούκος του Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας που θα σπάει απεργίες, θα κυνηγά πρόσφυγες-μετανάστες και θα προσδοκά να γεμίσει τις τσέπες του με ευρώ συμμετέχοντας σε βάρβαρες άθλιες αποστολές εκτός συνόρων για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πλουσίων, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου