Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Κουτσουκίδη: έχουν πεταμένους τους φαντάρους σε κοντέινερ που μπάζει νερό βροχής από παντού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ-ΑΝΥΕΘΑ Χαζρδαλιά τα ξέρεις αυτά τα χάλια;

Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Κουτσουκίδη στη Λέσβο: έχουν πεταμένους τους φαντάρους σε κοντέινερ που μπάζει νερό βροχής από παντού!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτει αυτό που ξέρουν όλοι.

Ότι το Υπουργείο Άμυνας και η στρατιωτική ηγεσία Αδιαφορεί για τους φαντάρους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Κουτσουκίδη, στις 26/1/2023 όλο το κοντέινερ έμπαζε νερά και όταν εννοώ έμπαζε δεν εννοώ μια δυο σταγόνες.

Αδειάζαμε τα μπουκάλια νερού του 1.5lt ανά 2 λεπτά.

 Το είχαμε αναφέρει στην μονάδα πριν 2 εβδομάδες ότι στάζει νερό το ταβάνι και δεν έγινε τίποτα.

Η λύση που μας έδωσαν ήταν 5 κομμένα μπουκάλια νερού και έναν κουβά για να βάλουμε κάτω από τις τρύπες.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;

Τι απαντά η ΑΣΔΕΝ;

Τι θα κάνει ο Διοικητής του Τάγματος;

Αυτός είναι ο Στρατός το 2023.

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να ξοδεύει δεκάδες δις ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς και χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, δίνοντας εγγυήσεις στις πετρελαϊκές εταιρείες.

Στέλνει οπλισμό και πυρομαχικά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ διευρύνοντας την εμπλοκή-συμμετοχή της στον βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας που αποκαλύπτεται ως τεράστια και ολοένα πιο επικίνδυνη σύγκρουση ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας, παρά το γεγονός ότι ο λαός μας εκφράζει την Αντίθεση του.

Ξοδεύει εκατοντάδες εκατ. Ευρώ σε βρώμικα Τείχη στον Έβρο και σε πολεμικά-κατασταλτικά μέσα εναντίον των προσφύγων-μεταναστών, σε αυτό τον βρώμικο πόλεμο που εγγυάται την ασφάλεια της Ευρώπης Φρούριο.

Σε αυτό το βρώμικο και αδίστακτο ελληνικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας μας εντάσσουν Υποχρεωτικά με την στρατιωτική θητεία ως Δούλους και Αναλώσιμους.

Συνάδελφοι πρέπει να Αντισταθούμε.

Με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό να αγωνιστούμε συλλογικά για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη  με Στολή, ενάντια στην πολεμοκαπηλεία, τον εθνικισμό και ρατσισμό, τους ιμπεριαλιστές, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ που έχουν μετατρέψει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια σε πολεμική βάση εφόρμησης.    

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Πάντα κάποιος έξυπνος βρίσκει την λύση με τα μπουκάλια,αντί να πάρουν ένα μουσαμά που έχει διαφορά μεγέθη που φτάνεις έως 45€ εάν είναι αρκετά μεγαλο το κοντέινερ αλλιώς είναι βαρια 29€ για να το καλύψει όλο και τα βρίσκεις σε όλα τα μαγαζιά που πουλάνε εργαλεία και χρώματα αλλά και γερωγικα μηχανικά τα ,εάν τύχει και υπάρχει στην περιοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή