Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Άλλος ένας Νεκρός στον Στρατό

Αυτοκτονίες και απόπειρες νεαρών φαντάρων να βάλουν τέλος στην ζωή τους εξαιτίας του Στρατού.
Ο καρκίνος, οι καρδιακές ασθένειες, τα εγκεφαλικά θερίζουν.
Ένα ακόμη θύμα του Στρατού  ο 56χρονος Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Ευθύμιος Θεοχαρόπουλος που άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Ο 56χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού και υπηρετούσε πολλά χρόνια στη Λαμία
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, που το τελευταίο διάστημα είχαν επιδεινωθεί, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί και να διασωληνωθεί στις 9 Ιανουαρίου.

Εμείς το ξαναλέμε:
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ σε πόλεμο και ειρήνη, εχθρούς και φίλους.
ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ, Η ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ που αυξάνεται λόγω του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και της εμπλοκής - συμμετοχής στον βάρβαρο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία για να εξυπηρετηθεί ο στόχος της αναβάθμισης του ελληνικού καπιταλισμού, ευθύνονται για τις απώλειες τόσων ανθρώπων. 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να τους βάζουν όλους υποχρεωτικά να περνάνε γιατρούς,ειδικά τον καρδιολόγο αλλά να τηρούνται αυστηρά αυτά που λέει ο γιατρός και σε 2μηνες να βλέπουν αποτελέσματα κάθε χρόνο δεν γίνεται να πεθάνουν τόσα άτομα χωρίς λόγο και να μην νοιάζεται κανένας,όπως επίσης δεν είναι λόγος να τον κοροϊδεύουν για κανένα λόγο ειδικά ο αξιωματικός βρίσκεται σε γραφείο και νοιάζεται,εάν θα έχει κόλλες Α4 αυτό δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει και με βάση νόμου να αποσυρθεί.Γιατι εαν χάνεις κόσμο κάθε τόσο και λιγάκι ,ποιος θα λειτουργήσει το σύστημα δεν είμαστε στο 1992 αλλά 2023 υποτίθεται είμαστε αναπτυγμένη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή