ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΚΕΙΜΕΝΑ | ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΕΛΔΥΚ: Στην Κύπρο Περιφρονούν τους Έλληνες φαντάρους, τους διώχνουν από τα μαγαζιά και Προκαλούν την Τιμωρία τους!

ΕΛΔΥΚ: Στην Κύπρο Περιφρονούν τους Έλληνες φαντάρους, τους διώχνουν από τα μαγαζιά και Προκαλούν την Τιμωρία τους!

Η καταγγελία που ήρθε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από γονιό Έλληνα στρατιώτη που υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου, αποκαλύπτει πως ακριβώς φέρονται στους Μισθοφόρους Στρατιώτες στη Μεγαλόνησο.

Κύπριοι επιχειρηματίες πετούν τους στρατιώτες από τα μαγαζιά τους, τους χρεώνουν ακριβά στις μετακινήσεις και με την άθλια συμπεριφορά τους εκθέτουν στις Διοικήσεις των μονάδων προκαλώντας την Τιμωρία τους.

Αυτές τις αισχρές καταστάσεις όμως αντιμετωπίζουν οι συνεταίροι στις περισσότερες περιοχές που υπηρετούν και στην Ελλάδα.

Οι επιχειρηματίες θέλουν να αρπάξουν τα ευρώ των συναδέλφων και με έναν εμετικό κοινωνικό ρατσισμό τους διώχνουν από τα μαγαζιά για να μην συγχρονίζονται με τους ντόπιους.

Αναδεικνύεται ξανά η ανάγκη της δωρεάν μετακίνησης των συνφάνταρων που πρέπει να εξασφαλίζουν οι μονάδες και οι εναλλακτικές μορφές διασκέδασης και ψυχαγωγίας που μπορεί να προσφέρει η παρέα με τους φοιτητές και τα κοινωνικά κινήματα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Προχθές συνέβη ένα περιστατικό με το γιο μου που υπηρετεί στην Κύπρο. Είχε έξοδο και μαζί με (2) φαντάρους επέστρεφαν στο μισθωμένο λεωφορείο για στρατόπεδο.

Στις 20:25 παραγγέλνουν σουβλάκια για να τα πάρουν μαζί τους, επισημαίνοντας στο μαγαζί ότι 21.00 φεύγει το λεωφορείο που βρισκόταν εκεί κοντά, 10 λεπτά με τα πόδια.

Τα σουβλάκια αργούσαν και ξαναλένε ότι βιάζονται, φοβούνται μην χάσουν το λεωφορείο και τους επιβεβαιώνουν από το μαγαζί ότι θα τα πάρουν σύντομα.

Ταυτόχρονα φεύγει ο ένας να ειδοποιήσει τον οδηγό ότι τους καθυστέρησε λίγο το μαγαζί.

Το μαγαζί παραδίδει τα σουβλάκια στις 20.56 και τα παιδιά τρέχουν σαν τρελοί, μιλώντας στο τηλέφωνο με το φίλο τους μέσα στο λεωφορείο και λέγοντας στον οδηγό ότι τρέχουν να προλάβουν λόγω καθυστέρησης του μαγαζιού.

Τσαντισμένος ο οδηγός ξεκινά στις 21.00 ακριβώς και οι (2) φαντάροι βλέπουν το λεωφορείο στα 100 μέτρα να φεύγει.

Απογοητευμένοι γυρίζουν πίσω τρέχοντας για να μην βγουν Αναφορά και τιμωρηθούν.

Φθάνουν σε πιάτσα ταξί, παίρνουν ένα που το πληρώνουν 25 ευρώ (!) και επιστρέφουν στο τσακ μαζί με το λεωφορείο αφού έχουν τηλεφωνήσει και ειδοποιήσει ότι το έχασαν για λίγο, χωρίς όμως να αναφέρουν γιατί από φόβο.

Είμαι εξοργισμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ΕΛΔΥΚ.

Περιφρονούν τα παιδιά μας και τους φέρονται με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο.

Να σημειώσω ότι πριν λίγες μέρες είχαν βγει πάλι σε καφέ που παίρνεις μόνος σου και μπορείς να κάτσεις να τον πιεις εκεί.

Ενώ «έριχνε καρέκλες» έξω πήγε κάποιος και τους έδιωξε με το ζόρι γιατί δεν ήθελαν φαντάρους στο μαγαζί τους.

Θα κάνω ότι μπορώ για να το μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει στο στρατό αλλά και στην ΕΛΔΥΚ συγκεκριμένα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία του γονιού;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ, ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου