Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

628 ΤΠ Φιλιάτες: Επιβεβαίωση της καταγγελίας για τα σοβαρό τροχαίο-για την οικία του Ταξιάρχου υπάρχουν λεφτά, για την συντήρηση των οχημάτων ΟΧΙ;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σύμφωνα με νέα ανταπόκριση που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, την Τετάρτη 22/03 που δημοσιεύτηκε η καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με το σοβαρό τροχαίο με όχημα που επέβαιναν στελέχη από το 628 ΤΠ, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη μονάδα του Υπασπιστή Διοικήσεως της 1η Στρατιάς.
Ο ρόλος του συγκεκριμένου Υπαξιωματικού είναι να επισκέπτεται τις μονάδες, να έρχεται σε επικοινωνία με τους συναδέλφους του, να ενημερώνεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στη συνέχεια να ενημερώνει τη Διοίκηση της Στρατιάς.
Σύμφωνα με την νέα ανταπόκριση, από τα στελέχη, υπήρχε πλήρη επιβεβαίωση του σοβαρού τροχαίου που αποκάλυψε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Τα στελέχη μετάφεραν την αγωνία τους καθώς τα οχήματα της μονάδας αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα συντήρησης.
Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις σε λάστιχα, λάδια, ανταλλακτικά κλπ.
Πραγματικά, οι επιβαίνοντες, φαντάροι και μόνιμο προσωπικό, Κινδυνεύουν.
Όσοι ασχολούνται με την συντήρηση των οχημάτων κάνουν μεγάλη προσπάθεια που όμως δεν μπορεί να απαντήσει στις ελλείψεις, ενώ κινδυνεύουν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το κάθε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που εγγυμονεί.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Ενημερώθηκε ο Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, Διοικητής της 1ης Στρατιάς;
Αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οχήματα του 628 ΤΠ, αφορούν και άλλες μονάδες της 8ης Ταξιαρχίας;
Είναι δυνατόν να μας λένε ότι δεν δίνονται κονδύλια και δεν υπάρχουν λεφτά για την συντήρηση των οχημάτων, αλλά να δίνονται χιλιάδες ευρώ για την ανακαίνιση της οικίας του Ταξιάρχου;
Δηλαδή, π.χ. το σπίτι του Ταξιάρχου έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την συντήρηση του ΣΤΑΓΙΕΡ που μεταφέρει φαντάρους και στελέχη, απειλώντας να τους οδηγήσει στο θάνατο;
Τι απαντά η 8η Ταξιαρχία και η 1η Στρατιά;

Απαιτούμε να δοθούν άμεσα τα αναγκαία κονδύλια.
Η Ανθρώπινη Ζωή είναι πάνω απ' όλα.
Στον Στρατό όμως δεν είναι σεβαστή η Υγεία και η Ζωή μας.
Πρέπει να Αντισταθούμε.
Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους να έρχονται άμεσα σε επικοινωνία με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Τους καλούμε να παλέψουμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com  

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα έλεγα ότι γίνονται τυχαία μερικά ,γιατί συνήθως δεν κάνουν όλοι η τεχνίτες ακόμα και το γραφείο κινήσεως δεν κάνει ποτέ σωστά την δουλειά τους ,δηλαδή βγάζεις την ρόδα έχεις θέμα με τα φρένα και το γραφείο κίνησης το βγάζει για κίνηση και κάνουν πως δεν ήξεραν Αφήνουν οχήματα το ένα με το άλλο βλάβη και έλλειψη συντήρησης και για να τα πάνε μερική τεχνίτες και άτομα του γραφείου κίνησης ( δεν ισχύει για όλους) καλά με την διοίκηση κάνουν πως δεν γνωρίζουν που μέσος όρος 1350 χιλιόμετρα (45χιλιομετρα την ημερα) κάνει το όχημα ανά μήνα με πολύ απλές κινήσεις και 4.500 χιλιόμετρα(150 χιλιόμετρα) το μήνα εάν το ίδιο όχημα κάνει πολλές κινήσεις και φυσικά πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή