Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

8η Ταξιαρχία στην Ήπειρο: Ποιος πολιτικός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κάνει κουμάντο με τον πιο αισχρό τρόπο;

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Για μια ακόμη φορά οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτουν αυτό που ξέρουν όλοι:
ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το πιο αισχρό ταξικό αστικό κόμμα που εξαγοράζει την νεολαία για να κρατηθεί στην εξουσία, για να συγκαλύψει τα τεράστια εγκλήματα της πολιτικής στα Τέμπη, στους εργασιακούς χώρους, στον Έβρο και το Αιγαίο.
Αποδεικνύουν ότι ο Στρατός είναι το πιο Διεφθαρμένο, Διαπλεκόμενο, σάπιο τμήμα του κρατικού μηχανισμού και ταυτόχρονα το πιο Εχθρικό για τον κόσμο της εργασίας που επιβαρύνει με τεράστιο κόστος και αντιμετωπίζει ως Ασύμμετρη Απειλή, έτοιμος να προβεί σε Καταστολή Πλήθους.
Η καταγγελία αναφέρεται στο όνομα συγκεκριμένου βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τον οποίο είναι ευρέως γνωστό ότι "αν δεν περάσεις από το γραφείο του δεν έχεις στον ήλιο μοίρα στον στρατό"!
Αυτός κανονίζει τις Μεταθέσεις και τις Αποσπάσεις στρατιωτικών και στρατιωτών.
Για να μπεις στην Λέσχη Αξιωματικών Ιωαννίνων, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, πρέπει να είσαι κομματόσκυλο της ΝΔ και ψηφοφόρος.
Το ίδιο γίνεται με τις τοποθετήσεις σε όλες τις προνομιακές θέσεις των μονάδων και στρατιωτικών αρχών της περιοχής.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν ότι την ώρα που οι συνάδελφοι στέναζαν στα Φυλάκια, υπήρχαν βύσματα της ΝΔ που είχαν πάρει εκατό (100) μέρες Άγραφη Άδεια.
Δηλαδή, έκαναν τουλάχιστον τρεις (3) μήνες λιγότερη στρατιωτική θητεία.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;   

Όλες αυτές οι καταγγελίες, που δεν αφορούν μόνο τα στρατόπεδα της Ηπείρου, καθώς τα ίδια συμβαίνουν στον Έβρο, στα νησιά του Αιγαίου, στην Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό, περιγράφουν τον απίστευτο Κομματικό Έλεγχο της ΝΔ απέναντι στο βαθύ κράτος, ενώ οι κυβερνήσεις αρνούνται τον Ελεύθερο Συνδικαλισμό των Φαντάρων δηλώνοντας ότι ο Στρατός πρέπει να μείνει μακριά από την πολιτική.
Ενώ είναι ο πιο χυδαίος και βίαιος κρατικός μηχανισμός επιβολής της ταξικής κυριαρχίας του αστικού κόσμου και εξασφάλισης των συμφερόντων της, εντός και εκτός συνόρων.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο επέβαλαν την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους (12) μήνες προκειμένου να επεκτείνουν το χρονικό διάστημα Ομηρείας της νεολαίας στην Απεχθή Υποχρεωτική Στράτευση, εξασφαλίζοντας δεκάδες χιλιάδες σκλάβους που εργάζονται δωρεάν και είναι Αναλώσιμοι στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Παράλληλα, βολεύουν τα κομματικά βύσματα και τους γόνους των πλουσίων, ενώ με το αισχρό πελατειακό σύστημα που διαχειρίζονται, αρπάζουν τις ψήφους με Ρουσφέτια.
Αυτός είναι ο Στρατός το 2023.
Αυτό είναι το Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας.
Με όλα αυτά συγκρούεται καθημερινά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
 Συνάδελφοι συνεχίζουμε... 
Με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να παλέψουμε ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και ρατσισμό, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου