Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Οι Αμερικανοί Μισθοφόροι Φονιάδες εκπαιδεύονται όπως θα πολεμήσουν στον... Βόλο

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αναδείξει το σοβαρό ζήτημα των συνεκπαιδεύσεων του Ελληνικού Στρατού με αντίστοιχες δυνάμεις των ΗΠΑ και Ισραήλ, και τις ασκήσεις αυτών των δυνάμεων στη Θεσσαλία, που προσομοιάζει στο Ιράν.
Βεβαίως ο βρώμικος ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία και η αναβάθμιση της παρουσίας των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ευρώπη, αναδεικνύει την σημασία του ελληνικού αστικού κράτους ως βάση εφόρμησης και πεδίο πολεμικής προετοιμασίας.
Διακόσιοι (200) Αμερικανοί Μισθοφόροι Στρατιώτες, πεζοναύτες του 100 και 101 αερομεταφερόμενου τμήματος, της 1ης Μεραρχίας Τεθωρακισμένων ταξίδεψαν από το Φορτ Κάμπελ του Κεντάκι στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον Βόλο για να εκπαιδευτούν στις ιδιαίτερες συνθήκες και το μοναδικό ανάγλυφο της ελληνικής επικράτειας, λόγω της γειτνίασης με τη θάλασσα και με μεγάλους ορεινούς όγκους. .
Συμμετέχουν στο Σχολείο Αεροκίνητων Επιχειρήσεων (Air Assault School) του αμερικανικού στρατού, το οποίο για πρώτη φορά διοργανώνεται εκτός συνόρων και μάλιστα στην Ελλάδα.
Η φιλοξενία του συγκεκριμένου σχολείου έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς δεν πρόκειται για ελληνική εκπαιδευτική δραστηριότητα στην οποία προσκλήθηκαν οι Αμερικανοί πεζοναύτες, αλλά για ένα πρόγραμμα των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, το Sabalauski Air Assault School στο οποίο συμμετέχει προσωπικό της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών καθώς και στελέχη του Ολλανδικού Στρατού ως καλεσμένοι των Αμερικανών.


Έλληνες, Αμερικανοί και Ολλανδοί πεζοναύτες ασκούνται στον στίβο μάχης του Στρατοπέδου Σχη Γεωργούλα, έδρα της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. 
Τα παραπάνω αποκαλύπτουν το βαθμό εμπλοκής-συμμετοχής των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων και του κράτους Άμυνας/Ασφάλειας στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και κυρίως των ΗΠΑ.
Η Συμμαχία Ελλάδας-ΗΠΑ δεν εξασφαλίζει την Ειρήνη.
Είναι όρος διεξαγωγής των αμερικανικών επεμβάσεων και σχεδιασμών, όρος για την αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου του ελληνικού αστικού κράτους.
Ο ελληνικός αστικός κόσμος θέτει τον λαό μας σε τεράστιους κινδύνους και πρωτίστως επιδιώκει με το αίμα και την καταστροφή λαών που ωθεί στην προσφυγιά, να αυξήσει τα κέρδη του, να εξασφαλίσει συμβόλαια και να ικανοποιήσει στρατηγικούς στόχους.
Όλα αυτά η καθεστωτική προπαγάνδα παρουσιάζει ως εθνικούς στόχους και εθνικά δίκαια.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.
Πρέπει να Μπλοκάρουμε την Μηχανή του Πολέμου.
Να διώξουμε τους Αμερικανούς και της Βάσεις τους.
Να παλέψουμε για τη Διάλυση του ΝΑΤΟ.
Καλούμε τους συνφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη να αρνηθούν την συμμετοχή τους σε όλους αυτούς τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΕΠ.ΟΠ ΚΑΙ ΟΒΑ
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το αστικό κατεστημένο μας Απειλούν
 Πρέπει να Αντισταθούμε.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com    

πηγή/fotos cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου